Duyanlar şaştı kaldı: Nilperi Şahinkaya sonunda muradına erdi! 39 yıl sonra babasına kavuştu!

Duyanlar şaştı kaldı: Nilperi Şahinkaya sonunda muradına erdi! 39 yıl sonra babasına kavuştu!

Yasak Elma adlı dizide gösterdiği performansla son döneme damga vuran ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya muradına erdi. Ünlü oyuncu yıllar sonra babasına kavuştu.

Son olarak FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yasak Elma' adlı dizide 'Cansu Yıldırım' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya muradına erdi. Ünlü oyuncu yıllar sonra babasına kavuştu.

Son olarak senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından yazılan yönetmen koltuğunda ise Neslihan Yeşilyurt, Murat Öztürk ve Ece Erdek Koçoğlu'nun oturduğu 'Yasak Elma' adlı dizide gösterdiği performansla yıldızı parlayan ünlü oyuncu babasına kavuştu.

MURADINA ERDİ

Yıllardır babasından ayrı olarak yaşayan ünlü oyuncu sonunda muradına erdi. Ünlü oyuncunun babası 39 yıl sonra temelli olarak Türkiye'ye döndü.

Nilperi Şahinkaya babası Levent Şahinkaya, büyükelçi olduğu için dünyanın farklı yerinde yaşam sürmüştü. Yıllardır babasından ayrı olan oyuncu müjdeli haberi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurdu.

Diplomat olan babası Salim Levent Şahinkaya'ya kavuşan oyuncu, önceki gün sosyal medya hesabından babasıyla pozunu paylaştı.

Şahinkaya paylaşımında "Sayın büyükelçimiz 39 yıl sonra temelli olarak Türkiye'ye döndü. Sonunda kavuştuk" ifadelerine yer verdi.

SENAGEL'DE DOĞDU

Diplomat olan babası Salim Levent Şahinkaya'nın görevi nedeniyle Senegal'de doğan Nilperi Şahinkaya, ilkokul eğitimini Paris’te, ortaokul eğitimini Bern’de tamamladı. 2003 yılında Ankara’ya yerleşip 2006’da Charles de Gaulle Fransız Lisesini bitirdi. Oyuncu, 2006-2010 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde okudu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN