Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'den taciz açıklaması! 'Onun bunun yatağından...' Hamdi'yi aldattım demişti

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'den taciz açıklaması! 'Onun bunun yatağından...' Hamdi'yi aldattım demişti

Selen Görgüzel, Hamdi Alkan'ın eski eşi olarak yaptığı açıklamalarda, Hamdi Alkan'ı düzenli olarak aldattığını itiraf etmişti. Şimdi ise Görgüzel, sektöre ilk girdiği dönemde yaşadığı taciz olayını açıkladı. Babası yaşındaki erkeklerin kendisiyle beraber olmaya çalıştığını ve iş yapmak için yatağına girmesi gerektiğini söylediklerini dile getirdi. Bu açıklamalarıyla Görgüzel, gündemdeki yerini koruyor. İşte detaylar...

Selen Görgüzel, geçen yıl evliliğini sonlandırdığı ünlü oyuncu Hamdi Alkan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunduğu bir röportaja konuk oldu. Programda yaptığı itiraflarla gündem olan Görgüzel, müzik ve oyunculuk sektörüne ilk adım attığı dönemde yaşadığı zorlukları da anlattı. Görgüzel, babası yaşındaki adamların kendisiyle beraber olmaya çalıştığını ve "Onun bunun yatağından geçmezsen bu iş olmaz" dediklerini söyledi. Programdaki her açıklaması dikkat çeken Görgüzel'in, eski eşi Hamdi Alkan ile ilgili yaptığı itiraf da oldukça konuşuldu.

TACİZ İDDİALARI GÜNDEM OLDU! 

selen

Selen Görgüzel, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı "Haber Bahane" programına konuk oldu ve müzik ve oyunculuk sektörüne ilk adım attığı dönemde yaşadığı zorlukları anlattı. Görgüzel, ailesinin boşanması ve babasının iflası nedeniyle sektöre giriş yaptığını belirtti ve ilk evliliğinin ailesinden kaçmak için yapıldığını söyledi.

Çok genç yaşta sektöre adım atan Görgüzel, kirli ve savunmasız bir ortamla karşılaştığını ve yalnız hissettiğini dile getirdi. Yaşça kendisinden büyük erkeklerin kendisine yaklaşmalarının ve tekliflerinin kendisini kötü hissettirdiğini açıklayan Görgüzel, utanmak yerine onların utanması gerektiğinin altını çizdi.

Bazı insanların kendisine, "Bu işi yapmak istiyorsan, onların yatağından geçmek zorundasın" gibi ifadelerle baskı yaptığını belirten Görgüzel, kendi hedeflerine ve hayallerine ulaşmak istediğini ve gerçek başarıyı elde etmek istediğini vurguladı. "Ben öyle biri olmak istemiyorum" diyen Görgüzel'in açıklamaları, herkesi şaşırttı.

'ADIM SORUNLU OYUNCUYA ÇIKTI'

selen

Soru üzerine açıklamalarını sürdüren Görgüzel, "Allah'a şükür ki hiç istemediğim biriyle birlikte olmak zorunda kalmadım. Ancak, istemediğim birçok insan beni zorladı. Tacize uğradım, ancak hepsini bedelini ödetti. Hiçbir şey kimsenin yanına kalmadı hayatımda. Anında karşılık verdim, hukuki yollarla da hesaplaştım" dedi.

Bir dizi setinde yaşadığı taciz olayını hatırlatan Görgüzel, "Sette yönetmenin beni meta olarak görmesi ve taciz etmesiyle karşılaştım. Kızım o zaman çok küçüktü, anneme emanet ederek işe gitmek zorunda kalmıştım. Evdeki tüm geçim kaynağı benimdi ve sabırla bu duruma katlandım. Bu olayı mahkemeye taşıdım ve davayı kazandım. Ancak, bu süreç uzun sürdüğü için kanal diziyi durdurdu ve adım sorunlu oyuncuya çıktı. Bir süre iş bulamadım ve hakkımı savunmakla suçlandım" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN