Kol çaprazlama tarzınız gizli kişilik özelliklerinizi açığa çıkarıyor! İşte kol çaprazlama şeklinize göre kişilik testi

Kol çaprazlama tarzınız gizli kişilik özelliklerinizi açığa çıkarıyor! İşte kol çaprazlama şeklinize göre kişilik testi

Kollarını nasıl birleştirdiğin senin hakkında ne söylüyor? Kollarınızı sağdan sola çaprazlamanız ne anlama geliyor? Kollarınızı çaprazlama şekline göre kişili özelliklerinizi öğrenmek ister misiniz? O zaman okumaya devam edin.

Kollarınızı çaprazlama tarzınız sizin hakkınızda ne söylüyor? Kollarınızı sağdan sola mı çaprazlıyorsunuz? Yoksa kollarınızı sağdan sola mı çaprazlıyorsunuz? İlginç kişilik özelliklerini, davranışsal özellikleri, doğayı, arzuları ve kendinizle ilgili her şeyi ortaya çıkaran Gizli Özelliklerim Nedir Testini kontrol edin.

KOL ÇAPRAZLAMA TARZINIZ SİZİN HAKKINIZDA NE ANLATIYOR?

1-007.jpg

SOL KOLUNUZU SAĞ KOLUNUZUN ÜZERİNDEN GEÇİRİRSENİZ BU NE ANLAMA GELİR?

Sol kolunuz sağ kolunuzun üzerinde olacak şekilde kollarınızı kavuşturursanız, Gizli Güç Kişilik Testi, sezgilerinizi ve içgüdülerinizi takip etme eğiliminde olabileceğinizi ortaya koyuyor. Duyguları gerçeklere tercih etme eğiliminde olabilirsiniz. Karar alırken mantığı göz önünde bulundurabilirsiniz, ancak şansınız daha çok sizin için doğru olanı seçiyorsunuz. Sağ beyniniz daha gelişmiş olabilir ve bu da sizi son derece yaratıcı, sezgisel, duygusal ve duygusal yapar. Hayatı düşünceler, duygular ve duyumlar aracılığıyla yaşama eğiliminde olabilirsiniz. Her ana benzersiz bir deneyim olarak bakabilirsiniz. Hayatı sürekli değişen, sürekli gelişen ve sürekli büyüyen olarak algılayabileceğiniz için yeni deneyimlere açık olabilirsiniz. Önyargılara takılıp kalmayabilirsiniz. Sizi canlı hissettiren ve farkındalık uyandıran faaliyetlere kendinizi kaptırmaktan keyif alabilirsiniz. Bunlar sanat, aşk, spor, manevi uygulamalar, insan psikolojisi vb. içerebilir.

Sık sık kendinizi yoğun, tutkulu, zevkli ve ilham verici bir şey ararken bulabilirsiniz. Aşkı, gücü, vb. deneyimlemekten zevk alabilirsiniz. Özgür iradeyi çokça uygulamak ve anları dolu dolu yaşamak isteyebilirsiniz. Özgürlüğe rutinlerden veya yasa ve düzenden daha çok değer verebilirsiniz. Kendinizi toplumun önyargılı kavramlarına veya normlarına uydurmayı zor bulabilirsiniz. Özgürlüğünüzü ve yaratıcı yönünüzü kısıtlayan şeylerden kurtulmayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, kapsamlı planlamadan kaçınmak ve daha gerçekçi yaşamanıza izin verdiği için akışa devam etmek isteyebilirsiniz. Yine de öngörülemeyen olaylar durumunda hazırlıklara devam edebilirsiniz.

2-007.jpg

SAĞ KOLUNUZU SOL KOLUNUZUN ÜZERİNDEN GEÇİRİRSENİZ BU NE ANLAMA GELİR?

Gizli Güç Kişilik Testi, sağ kolunuzu sol kolunuzun üzerinde kavuşturacak şekilde kollarınızı kavuşturursanız, mantığınızı takip etme ve mantıklı hareket etme eğiliminde olabileceğinizi gösterir. Gerçekleri duygulara tercih etme eğiliminde olabilirsiniz. Düşüncelerinizde daha organize olma ve duyguların sizi savuşturmasına izin vermeden özenle hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Sol beyniniz daha gelişmiş olabilir, bu da olaylara bilimsel bir şekilde bakmanıza ve 'neden' ve 'nasıl' soruları sormanıza neden olur. Deneyimlerinizin ardındaki rasyonel açıklamalara, mantıksal yapılara ve anlamlara güvenebilirsiniz. Olaylara düzenli ve öngörülebilir bir şekilde bakabilirsiniz. Entelektüel tartışmalar yürütmek, bir şeyleri akıl yürütmek ve gerçekleri veya rakamları sunmak için büyük miktarda zihinsel enerjiye sahip olabilirsiniz. Hissettiklerinizden çok mevcut bilgilere dayanarak kararlar alabilirsiniz.

Eleştiri vb. gibi yararlı olmayan bilgileri gözlemleme ve bir kenara atma konusunda da iyi olabilirsiniz. Olumsuz duyguları veya olumsuz durumları geride bırakmakta da iyi olabilirsiniz. Ayrıca, kontrolünüz dışındaki şeyler tarafından kolayca tetiklenemeyebilir veya üzülmeyebilirsiniz. Ayrıca, anın sıcağında kendilerini kaybedebilecek diğerlerine göre size avantaj sağlayan durumlara karşı duygusal tepkilerinizi bastırmada da iyi olabilirsiniz. Analitik akıl yürütme, mantıksal problemleri çözme ve matematik veya fen bilimleri gibi konularda başarılı olabilirsiniz. IQ seviyeniz yüksek olabilir. Hayatı hem profesyonel hem de kişisel olarak iyi planlanmış bir şekilde geçirmek isteyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN