Masumlar Apartmanı'nın Gülben'inden tesettür kararı! Görenler inanamadı "Çok yakışmış"

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'inden tesettür kararı! Görenler inanamadı "Çok yakışmış"

Masumlar Apartmanı dizisiyle yıldızı parlayan Merve Dizdar, tesettüre girdi. Ünlü oyuncunun o halini gören beğeni yağmuruna tuttu. Bakın Merve Dizdar neden kapandı?

TRT1 ekranlarında yayınlanan dönemin hit dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakteri ile hafızalar kazınan Merve Dizdar, son hali ile herkesi şaşkınlığa uğrattı. Kapalı halini görenler "Çok yakışmış" yorumları yaptı.

diz.jpg

MERVE DİZDAR'DAN ŞAŞIRTAN DEĞİŞİM

Son dönemlerin başarılı kadın oyuncuları arasında yer alan 36 yaşındaki Merve Dizdar, son görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Masumlar Apartmanı ile kariyer basamaklarını hızla çıkan Dizdar, tesettüre girdi.

merc.jpg

TESETTÜRLÜ HALİ BEĞENİ TOPLADI

Yakında Ömer dizisi ile ekranlarda olacak olan ünlü oyuncu rolü gereği tesettüre girdi.

mervedizdar-001.jpg

Son dönemlerin en merak edilen dizileri arasında yer alan Ömer dizisi hem oyuncu kadrosu hem senaryosu ile dikkat çekmeye devam ediyor.

mervedizdar1.jpg

NİSA KARAKTERİ İLE EKRANLARA GELİYOR

Ünlü oyuncu da Ömer dizisinde Nisa karakterine hayat verecek. Peki siz Merve Dizdar'ı nasıl buldunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN