Muhteşem Yüzyıl'ın Süleyman'ı Halit Ergenç'ten yeni film! Öyle bir konu seçmişler ki: Herkes partnerini merak ediyor

Muhteşem Yüzyıl'ın Süleyman'ı Halit Ergenç'ten yeni film! Öyle bir konu seçmişler ki: Herkes partnerini merak ediyor

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman rolü ile izleyenlerin hafızalarına kazınan Halit Ergenç, yeni bir film müjdesi ile gündeme geldi! Öyle bir konu seçmişler ki duyanlar hayret içinde kalırken Halit Ergenç’in partnerinin kim olacağını merak ediyorlar. İşte konuya ilişkin detaylar…

Uzun yıllardır başarılı oyunculuğu ile gündeme gelen özellikle de Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Kanuni Sultan Süleyman rolü ile hafızalara kazınan Halit Ergenç, yeni bir proje ile yeniden sevenlerinin karşısına çıkacak. Halit Ergenç hayranları ise yeni projesindeki partnerinin kim olduğunu merak ediyor. İşte Halit Ergenç’in yeni projesinin detayları…

HALİT ETGENÇ YENİ PROJEDE

Halit Ergenç’te birçok oyuncu gibi dijitale girerek Disney Plus’ta “Ten” adlı dizide Songül Öden ve Melis Sezen ile başrolü paylaştı. Lakin Disney’in tüm dünyada yerli içerik alımını durdurması nedeni ile dizi seyirci ile buluşamadı. Çekilen dizinin hangi platformda yayınlanacağı ise merak edilirken Halit Ergenç’ten yeni bir haber geldi.

yeni-proje-4-001.jpg

Birsen Altuntaş’un haberine göre başarılı oyuncu Netflix’te yayınlanacak olan “Adsız Aşklar” dizisinde başrol olarak izleyici karşısına çıkacak.

PARTNERİ İÇİN ARAMALAR DEVAM EDİYOR

Umur Turagay’ın yönetmenliğini üstleneceği dizinin senaryosunu ise Başar Başaran kaleme alıyor. Sekiz bölümden oluşacak olan yeni dizinin yapımcılığını ise Çağatay Önal, Başar Başaran ve Emre Özdur‘un kurduğu “Cumartesi Film” üstleniyor.

yeni-proje-5-001.jpg

Bu yılın sonunda ya da yeni yılın başında sete çıkması planlanan dizinin ana teması aşk olacakken bir dram komedi işlenecek. Halit Ergenç’in hayranları ise partnerini merak ediyor. Lakin partneri için hala arayışlar sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN