Murat Boz ve Hadise'den hayranları şok eden sürpriz! O Ses Türkiye'de herkes yakıştırmıştı, bomba haber geldi

Murat Boz ve Hadise'den hayranları şok eden sürpriz! O Ses Türkiye'de herkes yakıştırmıştı, bomba haber geldi

O Ses Türkiye' yarışma programındaki eğlenceli halleri beğeni toplayan Murat Boz ve Hadise' den hayranlarını şok eden sürpriz ortaya çıktı. Herkesin çok yakıştırdığı çiftten bomba haber geldi...

Hayranları tarafından çok yakıştırılan ve deli gibi aşk yaşaması istenen Murat Boz ve Hadise çifti, uzun bir süredir beraber görüntü vermiyor. Önceki gün Kuruçeşme'de bir mekan çıkışı görüntülenen Oğuzhan Koç ve Murat Boz, "Arkadaşlarımızın doğum günüydü. Bu nedenle buradayız, onları yalnız bırakmak istemedik" şeklinde açıklama yaptılar.

basliksiz-3.jpg

''HADİSE'MLE KONSERİMİZ VAR''

Murat Boz, önümüzdeki ay New York'da konser vereceğini belirterek, "Hadise'mle konserimiz var New York'da. İnşallah vize olayları rahat hallolur ve gider mükemmel bir konser gerçekleştiririz. Bir hazırlık içerisindeyiz şu an" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN