Seçtiğin ilk hayvan karakterini açığa çıkarıyor! İşte karanlık kişilik özeliklerini ortaya çıkaran kişilik testi!

Seçtiğin ilk hayvan karakterini açığa çıkarıyor! İşte karanlık kişilik özeliklerini ortaya çıkaran kişilik testi!

Kişilik testi: Bir gruptan seçtiğiniz hayvanın kişiliğinizin karanlık tarafını ortaya çıkarabileceğini biliyor musunuz? Karanlık kişilik özelliklerinizi keşfetmek için bu testi yapın.

Herkesin hayvanlara karşı bir tepkisi vardır. Bazıları onları hor görür, bazıları onlardan korkar ve diğerleri onlar için yaşar. Bir hayvana karşı doğal tepkiniz aynı zamanda kişiliğinize ve hayvanın kendisine de bağlıdır; ne de olsa kimse bir timsahı kucaklamak istemez. Bir madalyonun iki yüzü vardır. Tercih ettiğiniz hayvan seçimi, en güçlü yönleriniz ve gizli karanlık tarafınız da dahil olmak üzere kişiliğiniz hakkında çok şey söyleyebilir.

SEÇTİĞİN HAYVAN KİŞİLİĞİNİ ORTAYA ÇIKARIYOR!

Bugün, yapmanız için hızlı ve eğlenceli bir kişilik testimiz var. 8 hayvan var ve bunlardan birini seçmelisin. Seçtiğiniz hayvan, karanlık kişilik özelliklerinizi ortaya koyuyor. Dikkat edin, bunlar bir kişilik testiyle ilişkilendirilen tipik hayvanlar değil. Bu yüzden sakının. Şimdi, zihninizi rahatlatın ve karanlık tarafınızı keşfetmek için aşağıdaki hayvanlardan birini dikkatlice seçin.

1-008.jpg

PANTER

İlk sırada panter var. Gece ormanda kaybolduğunuzu ve size bakan bir çift parlak sarı gözle karşılaştığınızı hayal edin. Panter, kendine özgü koyu renkli gövdesi ve parlak gözleriyle erkeklerin kalbine korku salmaktadır. Seçimin buysa, gizemli ama sert bir kişiliğe sahipsin. Çevrenizde sürekli olarak diğer insanların ilgisini çeken bir gizem havası var. Sabırlısınız ve hamlenizi yapmak için dikkatlice bekliyorsunuz. Dış görünüşünüz sert ama iç yüzünüz yumuşak. Ancak karşınıza çıkanlar öfkenizi acımasızca çekiyor.

2-002.jpg

AKBABA

Bir akbaba seçerseniz, o zaman fırsatçı bir doğanız var demektir. Zayıf noktalar arama eğilimindesiniz ve genellikle ilerlemek için diğer insanları manipüle ediyorsunuz. Ayrıca sabırlı ve aşırı tedbirlisiniz. Her ne pahasına olursa olsun riskten kaçınır ve kalabalıklardan uzak durursunuz. Sessizce kara kara düşünen ve sana haksızlık edenlerden acımasızca intikam planları yapan türden bir insansın. Kinlerinizden kolay kolay vazgeçmiyorsunuz.

3-001.jpg

AYI

Ayı, vahşi yaşamdaki en yanlış anlaşılan hayvanlardan biridir ve eğer seçiminiz oysa, aynı şey sizin için de söylenebilir. Bir ayı gibi, beladan uzak durma ve kendi işine bakma eğilimindesin. Ama tahrik edildiğinde, şiddetli bir öfkeyle karşılık verirsin ve başkalarına neden seninle uğraşmamaları gerektiğini hatırlatırsın. Siz de durum gerektirdiğinde yerinizi alın ve savaşmadan teslim olmayın. Sessiz, kendinden emin ve korkusuzsunuz, ancak bazen sonuçlara ulaşmak için güçlerinizi kötüye kullanabilirsiniz.

4-001.jpg

KARA DUL ÖRÜMCEĞİ

Kara dul örümceğini seçenler usta manipülatörlerdir. Başkalarını yalanlarınıza karıştırabilirsiniz ve sürekli olarak merdiveni tırmanıyorsunuz. Başkalarının duygularına pek değer vermiyorsun ve kendini herkesten üstün görüyorsun. Planlamada iyisiniz ve hayatta her zaman iki adım öndesiniz.

5-001.jpg

KUZGUN

Kuzgunlar, eski zamanlarda olumsuzlukla ilişkilendirilen oldukça gizemli yaratıklardır. Ancak, onlar çok zekidir ve bir kuzgunu seçerseniz siz de öylesiniz. Sen sıkıcı, acımasız ve sessiz bir insansın. İçinde saklanan karanlık var ama o sadece en kötü düşmanların için ayrılmış. Hayatta dikkatli ilerliyorsunuz ve ister ilişkilerde, ister işte veya arkadaşlıklarda insanlara kolay kolay güvenmiyorsunuz. Ayrıca aşırı derecede özelsiniz ve nadiren başkalarının zihninizi görmesine izin veriyorsunuz.

6.jpg

KURT

Seçtiğiniz hayvan kurtsa, hakimiyet en büyük ve en karanlık özelliğinizdir. Sevdikleriniz ve mallarınız için güçlü, sadık ve şiddetle koruyucusunuz. Yalnızlığı tercih ediyorsun ama aynı zamanda oldukça arkadaş canlısısın. Sizi en iyi anlayan, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir insan çevreniz var. Ayrıca biraz erteleyici olma ve işinizi bitirmek için son dakikaya kadar bekleme eğilimindesiniz. Doğuştan barışçılsınızdır, ancak kışkırtıldığınızda veya bir şeyi kafanıza koyduğunuzda aşamayacağınız mesafe yoktur.

7.jpg

YARASA

Bir yarasa seçtiyseniz, son derece karmaşık bir kişiliğe sahipsiniz. Kararlılıkla ve amaçla yaşarsınız. Konular hakkında benzersiz bir bakış açısına sahipsin ve dünyaya kimsenin bakmadığı şekilde bakıyorsun. Yalnız ama tatmin edici bir hayat sürüyorsun. Sosyal normlara uymuyorsunuz ve insanlara kolay kolay güvenmiyorsunuz.

8.jpg

KARA KEDİ

Kediler muhtemelen diğer tüm hayvanlardan daha fazla batıl inanca yol açmıştır. Kara kedi seçiminizse, muhtemelen içe dönük ve yalnızsınız. İzolasyonu tercih ediyorsun ve başkalarıyla karışmaktan hoşlanmıyorsun. Sosyal toplantılardan kaçınıyorsunuz çünkü en çok yalnız zamanınıza değer veriyorsunuz. En güçlü yönleriniz sabrınız, odaklanmanız ve organizasyon becerilerinizdir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN