Shakira'nın Pique nefreti dinmiyor: 12 yıl birliktelik yaşadığı Pique'ye sert sözlerle yüklendi! Olay yaratacak açıklamalar!

Shakira'nın Pique nefreti dinmiyor: 12 yıl birliktelik yaşadığı Pique'ye sert sözlerle yüklendi! Olay yaratacak açıklamalar!

12 yıl birliktelik yaşadığı İspanyol eski futbolcu Gerard Pique'den ayrılan Kolombiyalı şarkıcı Shakira, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda İspanyol yıldıza sert sözlerle yüklenmişti. Dünyaca ünlü şarkıcı, 12 yıl ilişki yaşadığı, Barcelona'nın efsane ismini bir kez daha hedef aldı.

Barcelona'nın efsane savunma oyuncusu olan ve geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla futbola veda ettiğini açıklayan Gerard Pique ile 12 yıl birliktelik yaşadıktan sonra ayrılık kararı alan Kolombiyalı şarkıcı Shakira, eski sevgilisine sert sözlerle yüklendi.

Gerard Pique ve Shakira arasındaki büyük aşk, 2010 Dünya Kupası'nda başladıktan sonra dünya basınında büyük ses getirmiş, 12 yıl mutlu bir birliktelik geçiren ünlü çift geçtiğimiz aylarda olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Geçtiğimiz aylarda Elle dergisinin Ekim sayısına konuşan Shakira, biten ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

piq-2.jpg

"ONUN İÇİN KARİYERİYİMİ İKİNCİ PLANA ATTIM"

Pique için büyük fedakarlıklar yaptığını belirten Shakira, "Pique futbol oynamak ve şampiyonluklar kazanmak istiyordu. Onu desteklemek zorundaydım. Sırf onun için, aşk için bu fedakarlığı yaptım. Birinin bunu yapması gerekiyordu. Kariyerimi ikinci plana attım onun için" şeklinde konuşmuştu.

sha2.jpg

İspanyol yıldız futbolcu tarafından aldatıldığı öne sürülen dünyaca ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sitemkar ifadeler kullandı.

"BİRİSİ BİZE İHANET ETMİŞ OLSA BİLE..."

Shakira'nın paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni alırken söz konusu paylaşım "Pique'yi hedef aldı" olarak yorumlandı. Shakira paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bu yeni yılda yaralarımız hala açık olsa da, zamanın cerrah elleri var. Birisi bize ihanet etmiş olsa bile güvenmeye devam etmeliyiz. Küçümseme karşısında, kendine değer vermeye devam et. Çünkü iyi insanlar, edepsizlerden çok daha fazla. Gidenler daha az, yanımızda kalanlar çoktur. Gözyaşlarımız israf değildir, geleceğin doğacağı toprağı sular ve bizi daha fazla insan yapar. Böylece kalp kırıklığının ortasında sevmeye devam edebilirsin" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN