Sofraların kralı ayçiçek yağı indirimle döndü! Bu market 5 litre ayçiçek yağını 133 TL'den satacak!

Sofraların kralı ayçiçek yağı indirimle döndü! Bu market 5 litre ayçiçek yağını 133 TL'den satacak!

Komili ayçiçek yağı 5 litre fiyatında o markette büyük indirim! Sadece 133 TL'ye satışta. İşte o market...

Geçtiğimiz yıl en çok zam alan temel gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağına gelen bomba indirim, pek çok vatandaş için büyük bir rahatlama oldu. Ayçiçek yağı tüketimi yüksek olan aileler için oldukça önemli olan bu indirim, birçok kişinin alım gücünü arttırdı.

Komili Ayçiçek Yağı, Türkiye'de en çok tercih edilen markalardan biri olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca bu markanın ayçiçek yağı, sağlıklı beslenme için de oldukça önemli bir yere sahip. 5 litrelik ambalajında satılan Komili Ayçiçek Yağı, özellikle büyük aileler için ekonomik bir seçenek oluyor.

Ayçiçek yağına gelen indirimle birlikte, 5 litrelik Komili Ayçiçek Yağı'nın satış fiyatı 133 TL'ye kadar düştü. Bu indirim, pek çok vatandaşın ayçiçek yağı alımı için fırsat olarak değerlendirildi. İndirimin ne kadar süreceği ise henüz net olarak açıklanmadı.

Son zamanlarda artan gıda fiyatları nedeniyle vatandaşlar, indirimli ürünlere olan taleplerini arttırmış durumda. Bu nedenle marketler, tüketicilerin taleplerine yanıt verebilmek için sık sık kampanyalar ve indirimler düzenliyorlar. İndirimli ürünler arasında yer alan ayçiçek yağı da, özellikle sağlıklı beslenme için oldukça önemli olan bir ürün olduğu için büyük bir ilgi görüyor.

Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan yüksek zam dönemi sonrasında, Migros market zinciri büyük bir indirim yaparak tüketicilerin yüzünü güldürdü. En çok tercih edilen markalardan biri olan Komili Ayçiçek yağı, 5 litrelik ambalajında 154 TL olan satış fiyatı, Migros'ta 133,90 TL'ye düşürüldü. Bu indirimle birlikte, tüketiciler ayçiçek yağına daha uygun fiyatlarla sahip olabilecekler.

KOMİLİ AYÇİÇEK YAĞI 5 L FİYATI

1

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN