Son pişmanlık fayda etmeyecek: Selçuk Geçer'den korkutan dolar tahmini!

Son pişmanlık fayda etmeyecek: Selçuk Geçer'den korkutan dolar tahmini!

Uzman isim Selçuk Geçer'den önemli değerlendirmeler! Selçuk Geçer, doların 40 Türk Lirasına kadar çıkabileceğini söyledi. Daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz…

Selçuk Geçer, dolara ilişkin ilgi gören açıklamalarına devam ediyor. Dolar yatırımcılarına önemli uyarılar veren Selçuk Geçer'in açıklamalarıysa merak konusu oldu.

Döviz kurundaki dalgalanma yatırımcı ve vatandaşların merak konusu olsa da dolar spotu yatırımcılarda endişe yarattı. Şubat ayında 24 Türk Lirasını bulacağını belirtirken Selçuk Geçer dolar hakkında kulak kabartan değerlendirmeler yaptı.

Selçuk Geçer dolar hakkında isabetli tahminlerde bulunurken bu kez yatırımcıları sevindiren bir açıklama yaptı. Doları biriktirmeyenlerin pişman olacağına dikkat çekti.

selçuk geçer

Geçer, doların 40 TL seviyesine ulaşacağından bahsetti. Ekonomist, yatırım yapmayan vatandaşların çok sonra pişman olacağını vurguladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile yatırım yapan yatırımcıları uyararak, dolarlarını bozdurmak isteyenleri biraz beklemeleri konusuna parmak bastı. Geçer, yatırımda bulunmayan vatandaşların zarar göreceğini de vurguladı.

Borsa İstanbul'u da ele alan Geçer, borsanın son haftalardaki dalgalı performansına dikkat çekti ve bunu Twitter hesabı üzerinden paylaşarak, ''Borsada onun bunun gazıyla hisse alıp battık bittik diyen acemilere. Burası ağlama duvarı değil. Hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakanlara soracaksınız. Ben uyardığımda ‘sen ne bilirsin’ demeyi biliyordunuz. Bu arada bunlar iyi günleriniz'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN