Survivor'da baş döndüren ödül! O yarışmacılar son model arabanın sahibi oldu!

Survivor'da baş döndüren ödül! O yarışmacılar son model arabanın sahibi oldu!

Survivor All Star yeni bölümünde ödülü görenin şaşkınlıktan ağzı açık kaldı. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde araba ödülünün sahibi belli oldu. İşte araba ödülünü kazanma o yarışmacılar…

Ekranların en sevilen yarışma programı Survivor 2023 sezonunda heyecanlı zirveye taşımaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde ödülü gören yarışmacılar ve izleyicilerin ağzı açık kaldı. 2 gün boyunca devam eden mücadelede araba ödülünü kazanan yarışmacılar belli oldu. İşte araba ödülünü kazanma o yarışmacılar…

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK ÖDÜL

Uzun yıllardır ekranda yer alan Survivor yarışması yeni bölümü ile herkese heyecanlandırdı. Geçtiğimiz gün ekranlara gelen bölümde heyecan dolu dakikalar yaşanırken ödülü görenlerin de ağzı açık kaldı. Acun Ilıcalı "Ben sunuyorsam büyük bir şey vardır diye düşünüyorsunuzdur. Yarışmacı başına bir araba olacak ödül. Takım başına 5 araba veriyoruz. Survivor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük maddi ödülü" sözleri ile Survivor'ın en büyüğü ödülünü açıkladı.

araba-odulu-001.jpg

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor All Star yeni bölümü ile heyecanlı zirveye taşımaya devam ediyor. 2 gün boyunca mücadele verilen oyun kapsamında araba ödülünü kazanan isimler kırmızı takım oyuncuları Cansu, Ertuğ, Osman Can, Aziz ve Nefise oldu.

survivor-araba-odulu-kazanan-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN