Tuğba Ekinci'den olay paylaşım! Bu yüzden o partiye oy vermiyormuş: Seda Sayan detayı dikkat çekti

Tuğba Ekinci'den olay paylaşım! Bu yüzden o partiye oy vermiyormuş: Seda Sayan detayı dikkat çekti

Şarkıcı Tuğba Ekinci, zaman zaman sosyal medya hesabından Hadise, Gülşen gibi isimlere sert eleştiriler yöneltirken, bu sefer hedefinde gündüz kuşağı programları ve Seda Sayan vardı. Ekinci, Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın programına konuk olan kişileri paylaşarak tepkisini dile getirdi. Ayrıca, Ekinci, oy vermeyeceği partiyi de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla tanınan Tuğba Ekinci, gündüz kuşağındaki TV programlarından rahatsızlığını dile getirdi. Karamanlı çifti Murat ve Havvanur'un ev krizi günlerdir ekranda yer alırken, babaları Esef Bey de programa konuk olmuştu.

Bu anları izleyen Tuğba Ekinci, bu tür programları eleştirerek "Bu programlar Türkiye'ye ne katıyor? Neden büyük bir kanal olan Star TV böyle bir program yapıyor? Esef Bey gibi kimdir bu adamlar, bizi neden ilgilendiriyorlar? Seda Sayan da bu işlere sadece para için imza atıyor! Ben olsam Seda Sayan gibi bu kişilerle para için uğraşmam..." diye konuştu.

O PARTİYE OY VERMEM!

tuğba

Tuğba Ekinci, konuşmasına devamında, "Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorum ve her zaman övüyorum, ancak AK Parti'yi sevmiyorum ve bu nedenle oy da vermiyorum. Bu yönetim boş ve böyle bir kanal yönetilemez" diyerek eleştirilerini sürdürdü.


Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN