Ünlü isimler Seda Sayan'a açtı ağzını yumdu gözünü! Para için... Çok sert sözler!

Ünlü isimler Seda Sayan'a açtı ağzını yumdu gözünü! Para için... Çok sert sözler!

Yeşim Salkım ve Tuğba Ekinci, izdivaç programlarına karşı olduklarını belirterek Seda Sayan'ı eleştirdi. Ayrıntılar haberimizde...

Televizyonlarda yayınlanan izdivaç programlarına yönelik yasaklama kararının ardından, program sunucuları farklı formatlara yönelmeye başladı. Seda Sayan da, yıllarca izdivaç programları sunmasının ardından farklı bir program formatına geçiş yaptı. Ancak, şarkıcılar Tuğba Ekinci ve Yeşim Salkım gibi bazı ünlüler, bu programların zararlı olduğunu savunarak Seda Sayan'a tepki gösterdi.

YEŞİM SALKIM VE TUĞBA EKİNCİ TEPKİ GÖSTERDİ

3

Tuğba Ekinci, bir açıklamasında, "Bu programların Türkiye'ye ne katkısı var? Koca Star TV, bu programı neden yapıyor? Bunlardan bize ne? Bu adam kim ki? Esef Bey... Neden bu adamın hayatını duymalıyız? Seda Sayan da para için bu işe imza atıyor ve bu insanları alkışlatıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Yeşim Salkım da, programı izleyerek şaşkınlığını gizleyemedi ve "Korkunç bir şey izliyorum. Bir saattir ne izliyorum, bilmiyorum. Böyle bir program mı var? Allah'ım bu nasıl bir şey? Güzelim Star TV. Bu nedir ya?" şeklinde tepkisini dile getirdi.

İzdivaç programlarının yasaklanmasının ardından, bu tarz programların sunucuları farklı formatlara yönelmek zorunda kaldılar. Seda Sayan da bu duruma ayak uydurarak, farklı bir program formatına geçti. Ancak, bazı ünlülerin programlar hakkında eleştirileri ve tepkileri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN