Ünlü oyuncu Güpse Özay'dan kötü haber geldi! Daha yeni anne olmuştu

Ünlü oyuncu Güpse Özay'dan kötü haber geldi! Daha yeni anne olmuştu

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yalan Dünya' dizisinde gösterdiği performansla bir döneme damga vuran ve eylül ayında anne olma sevinci yaşayan ünlü oyuncu Güpse Özay'dan gelen haber herkesi üzüntüye boğdu.

2012-2014 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yalan Dünya' adlı dizide Deniz Alsancak karakterini canlandırarak yıldızı parlayan daha sonrasında ise Deliha, Ters Yüz, Küçük esnaf gibi yapımlarda rol alan, son olarak ise 2020 yılında vizyona giren 'Eltilerin Savaşı' adlı filmde "Sultan Altundağ" rolüne hayat veren ünlü oyuncu Güpse Özay'dan gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Son olarak Merve Dizdar, Ferit Aktuğ, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimleri kadrosunda barındıran, yönetmen koltuğunda ise Onur Bilgetay'ın oturduğu ve senaryosunu kendisinin yazdığı "Eltilerin Savaşı" adlı filmde "Sultan Altundağ" karakterini canlandıran Güpse Özay'dan gelen haber herkesi üzüntü içinde bıraktı.

Gupse Özay ve Barış Arduç kızlarını ilk kez paylaştı! - Gazete Yazıyor

GUPSE ÖZAY'DAN GELEN HABER HERKESİ ÜZDÜ

2020 yılının Temmuz ayında kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduç ile dünyaevine giren ve kızı Jan Asya'nın Eylül ayında dünyaya gelmesiyle anne olma sevinci yaşayan Gupse Özay'dan gelen haber herkesi üzdü.

Geçen hafta Barış Arduç'un koronaya yakalandığı öğrenilmiş ve Arduç’un rahatsızlığı nedeniyle reyting rekortmeni “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin 36. bölümü TRT1'de ekrana gelmemişti. Bu kez de ünlü oyuncunun eşi Güpse Özay'dan kötü haber geldi.

Eylül ayında anne olma sevinci yaşayan ünlü oyuncu koronoya yakalandı. Ancak Özay'ın kısa süre içinde sağlığına kavuştuğu öğrenildi. Öte yandan Barış Arduç’un son testi de negatif çıkmış ve işinin başına dönmüştü.

Barış Arduç ile Gupse Özay kızlarına hangi ismi verdi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN