Ünlü Profesör Canan Karatay'ın 58 yıl önceki fotoğrafı ortaya çıktı! Görenler adeta şoka uğradı!

Ünlü Profesör Canan Karatay'ın 58 yıl önceki fotoğrafı ortaya çıktı! Görenler adeta şoka uğradı!

Ünlü profesör Canan Karatay'ın gençlik fotoğrafı ortaya çıktı. Görenler adeta şaşkına uğradı. Karatay'ın 58 yıl öncesine ait fotoğrafı ilk kez paylaşıldı. İşte 58 yıl önceki Canan Karatay...

Türkiye'nin önde gelen sağlık uzmanlarından İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bu sefer gençliğiyle gündeme oturdu. Son günlerde Karatay'ın 58 yıl önceki fotoğrafı ortaya çıktı ve insanları şaşırttı.

CANAN KARATAY'IN GENÇLİK FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

fdsfsd.jpg

Sosyal medyada paylaşılan gençlik fotoğrafıyla birlikte Canan Karatay, herkesi şaşkına çevirdi. Şu anda 80 yaşında olan Karatay'ın 58 yıl önceki halini gösteren bu fotoğraf, onun geçmişte nasıl bir görünüme sahip olduğunu gözler önüne serdi.

try.jpg​​​​​​​

Sosyal medya kullanıcıları, Karatay'ın gençlik fotoğraflarına yorumlar yağdırdı. Onun eski haline hayranlıkla yaklaşan kullanıcılar, "Şu anki mankenler bile onun yanında sönük kalır", "Bu kadar güzellik nasıl mümkün olabilir hocam?" gibi yorumlar yaparak hayranlık ve şaşkınlıklarını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN