Vazoyu kimin kırdığını bulabilir misin? Seçiminiz karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor!

Vazoyu kimin kırdığını bulabilir misin? Seçiminiz karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor!

Bu resimdeki vazoyu kim kırdı? Seçiminiz, gizli kişilik özelliklerinizi, doğanızı ve davranışsal özelliklerinizi ortaya çıkaracaktır.

Bu harika zihin testi, gizli kişilik özelliklerinizi, doğanızı ve davranışsal özelliklerinizi keşfetmenize yardımcı olacak harika bir muhakeme testidir. Burada, vazoyu kıran suçluyu seçmenizi istediğimiz resimli bir kişilik testimiz var. İçgüdülerinize, algılarınıza ve yargılarınıza göre suçluyu seçmek için zaman ayırın.

kapak1-002.jpg

VAZOYU KİM KIRDI? SEÇİMİNİZ GİZLİ ÖZELLİKLERİNİZİ ORTAYA ÇIKARIYOR

1-025.jpg

ÇOCUK A'YI SEÇTİYSENİZ

Kırık parçalara bakmaya odaklandığı için kesinlikle vazoyu kırmış birine benziyor. Neredeyse suçlu görünüyor. Diğer tüm çocuklar da ona bakıyor ve onu işaret ediyor. Ama kim bilir? Ya onu günah keçisi yapmaya çalışıyorlarsa? Belki de kırılan vazo annesini üzebileceği için kendini kötü hissediyordur?

Ama Çocuk A'yı seçerseniz, etrafınızdaki herkese karşı dikkatli olursunuz. Sorumluluk sahibi, güvenilir ve detay odaklısınız. Kararlarınızı her şeyi dikkatlice düşündükten sonra alırsınız. Hiçbir şeye acele etmeyeceksin. Son derece gözlemcisiniz ve herkesin vücut dilini ve davranışını dikkate alıyorsunuz.

2-017.jpg

ÇOCUK B'Yİ SEÇTİYSENİZ

Vazo kırıldığında belki de orada oturan en büyük çocuğa benziyor. Çocuk A'ya sevgi dolu gözlerle bakıyor. Yargılamıyor ya da kızmıyor gibi görünüyor, daha çok besleyici ve şefkatli görünüyor. Hataların olabileceğini anlıyor gibi görünüyor.

Çocuk B'yi seçtiyseniz, insanları anlamakta ve zor zamanlarında yanlarından ayrılmamakta iyisiniz. İnsanlar hakkında hemen yargılayamaz veya fikir yürütemezsiniz. Önce onları tanımaya çalışacaksın. Sen çok vicdanlı bir insansın. İnsanların mükemmel olmadığını ve hataların herkesin başına gelebileceğini anlıyorsunuz.

3-006.jpg

ÇOCUK C'Yİ SEÇERSENİZ

Bu çocuk, özellikle elleri ceplerindeyken yaramaz görünüyor. Sırıtıyor ve suçu başkalarına yüklüyor gibi görünüyor. Durumu komik bulmuşa benziyor. Ayrıca, vazoyu gerçekten kıran kendisi olsa bile, kırılan vazo için suçlanmayacağından neredeyse emin görünüyor.

Çocuk C'yi seçtiyseniz, olağanüstü güven ve liderlik becerilerine sahip olma eğilimindesiniz. Sorunları ve en uygun çözümleri tanıyabilirsiniz. Çevrenizdeki diğer insanların ihtiyaçlarına ve duygularına karşı duyarlısınız. Etrafınızdaki insanların mutluluğuyla ilgili endişeleriniz olabilir.

4-007.jpg

ÇOCUK D'Yİ SEÇERSENİZ

Bu küçük kız korkmuş ve neredeyse gözyaşları içinde görünüyor. Kötü bir olay nedeniyle duygulardan bunalmış görünüyor. En genç olduğu için suçun kendisine yüklenebileceğinden endişelenebilir.

Çocuk D'yi seçtiyseniz, başkalarına kolayca güvenebilirsiniz. Hassas ve duygusal olabilirsiniz. Her zaman daha iyi bir insan olmaya çalışabilirsin. Başarıya ulaşmak için kendiniz ve hedefleriniz üzerinde çalışmayı seviyorsunuz. Konuşması kolay ve iyi bir dinleyicisin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN