Bu ot ne boğaz ağrısı bırakıyor ne de öksürük! Şimdiye kadar neden denemedim diyeceksiniz…

Bu ot ne boğaz ağrısı bırakıyor ne de öksürük! Şimdiye kadar neden denemedim diyeceksiniz…

Tükettiğimiz her besin vücudumuza iyi ya da kötü etkilerle yanıt veriyor. Özellikle de doğal besinler sağlıklı oldukları için insanların en çok tükettiği türler arasında bulunuyor. Doğal besinlerin arasında yer alan bazı otlar ise adeta hastalıkları bir ilaç gibi kesip atıyor. Bu ot ise ne boğaz ağrısı bırakıyor ne de öksürük…

Doğada kendiliğinden yetişen birçok otun insan sağlığına farklı faydaları vardır. Kimisi bağışıklık sistemini güçlendirirken kimisi direkt hastalıklara iyi gelmesiyle bilinir. Söz konusu bu ot ise faydaları ile duyanları resmen kendine hayran bırakacak nitelikte. Öyle ki birçok insan öksürük, boğaz ağrısı, bronşit gibi problemlere karşı bu otu kullanıyor.

yeni-proje-15-001.jpg

TAM BİR İLAÇ ETKİSİ GÖSTERİYOR

Kırkdamar otu, damarlı çiçeksiz bitkiler arasında yer alan bir ot türüdür. Bu bitkilerin çiçekleri ve tohumları yoktur. Konut topraklarda ve yol kenarlarında görülen bu ot çay olarak tüketildiği takdirde boğaz ağrısı, öksürük, bronşit gibi problemlere iyi geliyor. Kırkdamar otunun İçerisinde bulunan etkenler sayesinde vücuttaki kan basıncı azaltılabiliyor dolayısıyla düşük tansiyonu olanlar bunu kullanırken oldukça dikkat etmeli.

yeni-proje-16-002.jpg

Eğer boğaz ağrısı, öksürük gibi problemler yaşıyorsanız bu otu tüketebilirsiniz. Lakin tüketmeden önce doktorunuza danışmanız oldukça önemlidir aksi halde yan etkileriyle karşılaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN