Bakırköy Yeraltı Çarşısı'nda yangın: 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Bakırköy Yeraltı Çarşısı'ndaki yeraltı elektrik kablolarında yangın çıktı. Dumanlar çarşıyı sararken vatandaşlar kendi imkanlarıyla dışarı çıktı. Dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı. Can Muhammet Taş, "Ciğerlerimize kadar duman girdi. Sürekli öksürüyorum, boğazım da ağrıyor." diye konuştu.

İstanbul'un Bakırköy ilçesinin Cevizlik Mahallesi Fahri Korkut Caddesi'ndeki yeraltı çarşısındaki yeraltı elektrik kablolarında yangın çıktı. Çarşı duman içinde kalırken çalışanlar kendi imkanlarıyla çıktı.

8508928.jpg

İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye yangına müdahale etti.

Sağlık ekipleri ise dumandan etkilenen 2 kişiyi ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Yangın, elektriklerin kesilmesiyle birlikte kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

8508926.jpg

'CİĞERİMİZE KADAR DUMAN GİRDİ'

Dumanı gördükten sonra uzaklaştıklarını anlatan Can Muhammet Taş, "Dumanlar yükseldi, biz de eşyaları almadan dışarı çıktık. Duman azaldıktan sonra dükkanı kapatıp geri uzaklaştık. 2 kişi dumandan etkilendi, ciğerlerimize kadar duman girdi. Sürekli öksürüyorum, boğazım da ağrıyor. Herhalde yangın kablolardan dolayı çıktı." dedi.

8508925.jpg

'AŞAĞI ÇARŞIYI DUMANLAR SARDI'

Esnaf Murat Polat, "Burada elektrik patlaması oldu, eski kablolardan dolayı. Aşağı çarşıyı dumanlar sardı. Sağlık ekipleri falan geldi. Şuan için bir sorun yok. Dumandan etkilenenler oldu, onlarda sağlık ekipleri müdahale etti." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN