Beşiktaş, Karagümrük'ü 3 golle geçti

Beşiktaş, Karagümrük'ü 3 golle geçti

Süper Lig'in 20. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Fatih Karagümrük’ü 3-0’lık skorla mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu sonuçla puanını 35'e yükseltti.

Süper Lig’in 20. hafta mücadelesinde Fernando Santos’un ekibi Beşiktaş ile Şota Arveladze yönetimindeki Fatih Karagümrük, hakem Mert Güzenge’nin düdük çaldığı maçta Dolmabahçe’de karşı karşıya geldi. Müsabaka siyah-beyazlı takımın 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

8488376.jpg

Karşılaşmada ilk gol 62. dakikada Semih Kılıçsoy'dan geldi. Bu golün 3 dakika sonrasında Milot Rashica farkı 2'ye çıkardı. 90+2. dakikada Gedson Fernandes, maçın skorunu belirledi. Beşiktaş sahadan 3-0 galip galip ayrıldı. Siyah-beyazlılar bu sonuçla puanını 35'e yükseltti. Fatih Karagümrük ise 20 puanda kaldı.

8488501.jpg

Süper Lig'in bir sonraki haftasında Beşiktaş, Pendikspor'a konuk olacak. Karagümrük ise Başakşehir'i ağırlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN