Galatasaray'da Icardi depremi! Yollar ayrılıyor: Sözleşme imzaladı: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Galatasaray'da Icardi depremi! Yollar ayrılıyor: Sözleşme imzaladı: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Geçen sezondan bu yana Galatasaray forması altında gösterdiği performansla adeta efsaneleşen Arjantinli golcü Icardi, devre arasında sarı-kırmızılı ekibe veda ediyor. Golcü futbolcunun yeni takımı ise şimdiden belli oldu.

Trendyol Süper Lig'in 16.hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcüsü Mauro Icardi, devre arasında takıma veda ediyor. Golcü futbolcunun yeni takımı ise şimdiden belli oldu.

Geçen sezonu kiralık olarak Galatasaray'da geçiren, bu sezon ise 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında sarı-kırmızılı ekibe transfer olan Icardi, Galatasaray'da gösterdiği performansla dev takımların radarına girdi.

Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan yıldız golcü, devre arasında Galatasaray'a veda edecek.

Fotomaç'ın İspanyol ve İngiliz basınından aktardığı habere göre; Karim Benzema'nın takımdan ayrıldığı günden bu yana üst düzey bir golcü arayışında olan Real Madrid, Galatasaray'ın golcüsü Icardi'yi gözüne kestirdi.

Arjantinli golcünün ocak ayında takımdan ayrılarak İspanyol devi Real Madrid'e imza atacağı öne sürüldü. Icardi'nin Real Madrid ile şimdiden sözleşme imzaladığı iddia edildi.

İspanyol devinin, golcü futbolcuya yıllık 8 milyon euroluk bir teklif sunduğu ileri sürüldü. Icardi'nin ayrıca performansına bağlı olarak primler kazanacağı da öne sürüldü.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 25 maçta görev alan Mauro Icardi, takımına 17 gol 6 asistlik katkı sağladı. 2026 yılına kadar sarı-kırmızılı ekiple sözleşmesi bulunan golcü futbolcunun güncel piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu öğrenildi.

Yıldız golcü, geçen sezondan bu yana ise Galatasaray forması altında 51 maçta görev alarak 40 gol 14 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN