İcardi kör olmaktan son anda kurtarıldı! Kafa tası ve elmacık kemiğinde iki çatlak var

İcardi kör olmaktan son anda kurtarıldı! Kafa tası ve elmacık kemiğinde iki çatlak var

Galatasaray camiası İcardi'nin sakatlığıyla sarsıldı. Ertem Şener'in aktardığı bilgilere göre yıldız golcünün kafa tası ve elmacık kemiğinde kırıklar tespit edilirken, süper starın Konyaspor maçında oynaması halinde kör olma ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.

3 ay önce Beşiktaş derbisinde ayağına darbe almasına rağmen iğneyle oynamaya devam eden İcardi'nin Fenerbahçe maçının ardından elmacık kemiğinin kırılması, gözünün morarması ve kafa tasında oluşan çatlaklar Galatasaray cephesinde deprem etkisi yarattı.

İCARDİ EN AZ 20 GÜN YOK

Arjantinli süper star hakkında açıklama yapan Sarı Kırmızılı kulüp yıldız golcünün 20 gün sahalardan uzak kalacağını belirtirken, oyuncunun Konyaspor ve Sivasspor maçlarında forma giyemeyecek olması camiada derin bir üzüntü yarattı.

aw094554-02.jpg

Konuyla ilgili Youtube kanalında önemli bilgiler paylaşan Ertem Şener, önce Kaya Temel ardından tecrübeli muhabir Sezgin Gelmez'den dikkat çekici istihbaratlar aldı. İşte İcardi'de yaşanan son dakika gelişmeleri...

İCARDİ'NİN EN AZ 1.5 AY SAHALARDAN UZAK KALMASI LAZIMDI

Kaya Temel: Beşiktaş derbisinde İcardi ayağına darbe almıştı normalde başka bir futbolcu olsa 1-1.5 ay sahalardan uzak kalırdı çünkü öyle bir sakatlıktı fakat İcardi iğneyle oynamaya devam etti.

Galatasaray'ın son lig maçında İcardi antrenmanda şut çekmiyordu. İcardi Süper Kupa maçında sahaya çıkacaktı şimdi Galatasaray'dan yapılan bir açıklamaya göre İcardi bir süre oynayamayacak, ben bu konuyu anlayamadım.

İcardi'nin Beşiktaş maçından ayağına iğne yapılacak yer kalmadı, oyuncu topa bir kere vuruyor 4-5 kez es geçiyor.

aw105387-06.jpg

Ertem Şener: Galatasaray'da ekonomik bir kriz var Zaha, Ziyech gibi yıldızlar sıkıntı yaratıyordu acaba diyorum İcardi de mi? Fakat İcardi bunları sorun yapacak bir karakter de değil.

ELMACIK KEMİĞİNDE KAFA TASINDA KIRIKLAR VAR

İcardi'nin yüzünde hasar var elmacık kemiğinde bir kırık var İcardi Süper Kupa maçına maskeyle çıkacaktı fakat gelinen son duruma anlam veremedim. Eğer İcardi Süper Kupa maçında maskeyle oynayacaktıysa Konyaspor maçında neden oynamasın?

Sanchez belirsiz, Torreira cezalı, Boey cezalı, Bakambu milli takımda, Hakim Ziyech milli takımda, Sergio Oliveira sakat. Okan Buruk Konyaspor karşısında Halil Dervişoğlu sürprizi yapabilir, Halil Tete'nin yerine oynayabilir.

aw105379-01.jpg

Kerem Aktürkoğlu nefes almakta zorlanıyordu hazır liglere ara verilince Kerem burnundaki eti aldırdı. Hastanede müşaade altında kalması gerekiyordu ama Kerem evine gitti. Kerem Aktürkoğlu Konyaspor antrenmanlarına aksatmadan çıkıyor.

Sezgin Gelmez: İcardi her şartta oynamak isteyen bir oyuncu şu anda sağlık heyeti oyuncunun durumu anlatmasa söylemese İcardi yine oynamak isteyecekti, İcardi Konyaspor maçında oynarsa kör olma ihtimali var. İcardi'nin kafa tasında ve elmacık kemiğinde iki tane çatlak var. İcardi ayın 14-15'ine kadar yok.

İCARDİ TOPA KAFAYLA VURSA BİLE KÖR OLMA İHTİMALİ VAR

İcardi 2 gündür antrenmanlara çıkmıyor bunun sebebi arkadaşlarıyla şakalaşsa bile Allah korusun kör olma ihtimali var. Kafada, elmacık kemiğinde hep çatlak var. İcardi herkesten ayrı tek başına çalışabilir kondisyon antrenmanı yapabilir ama takımla beraber olamaz, İcardi'nin topa kafa vurması bile yasak.

depophotos-18175613.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN