Daha ucuzu yok! Telefon alacaklar elini çabuk tutsun: Vivo Y16’da bir daha bulunamayacak fiyat kampanyası

Daha ucuzu yok! Telefon alacaklar elini çabuk tutsun: Vivo Y16’da bir daha bulunamayacak fiyat kampanyası

Telefon alacaklar elini çabuk tutsun, bu fırsat bir daha gelmez. Daha önce de Vico Y16 satışı yapan BİM, yeni kampanyasını duyurdu. İşte detaylar…

LOG’un haberine göre, daha önce de BİM’de satıış yapılan Vico Y16 akıllı telefon Android 12 yüklü olarak tekrar satışa çıkacak. MediaTek’in Helio P35 işlemcisinden gücünü alan telefonda 4GB RAM bulunuyor.

64 GB’lık depolama kapasitesi bulunan model microSD kart desteği de sunuyor. Böylece hafızası artırılabilen cihaz Türkiye’de üretiliyor. 720p çözünürlüklü 6,51 inç IPS LCD ekranı bünyesinde barındıran telefonun ekranı yüksek yenileme hızına destek vermiyor.

vivo-y16-1.jpg

Ekran gövde oranı %82.5 olan telefonda 13 megapiksel ana kamera bulunuyor. ½.2 diyaframlı bu kameranın yanı sıra 2 megapiksel makro kamera da var. Saniyede 30 kare Full HD video kaydı yapabilen cihazın ön bölümünde ise 5 megapiksel kamera bulunuyor. Gövdesinde plastik malzemenin tercih edildiği modelin ön tarafındaki kamera ise 5 megapiksel çözünürlüğünde. Bu kamera selfie çekimleri ile görüntülü görüşmelerde kullanılabiliyor. USB-C üzerinden şarj edilebilen telefonun pil kapasitesiyse 5.000 mAh. 10 watt şarj imkanı sunan modelin yan tarafından parmak izi sensörü de mevcut.

VİVO Y16 BİM SAITŞ FİYATI

2 ayrı renk seçeneğiyle satışa sunulan telefonun BİM’deki indirimli satış fiyatı 4.499 TL.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN