En büyük rakibi kendi Twitter'ını kuruyor! Elon Musk'ın şımarıklıklarına böyle yanıt verdi

En büyük rakibi kendi Twitter'ını kuruyor! Elon Musk'ın şımarıklıklarına böyle yanıt verdi

Uzun zamandır yeni bir platform üzerinde çalışan Meta, Twitter'a rakip olarak geliştirdiği Threads platformunun tanıtımını yaptı. Meta, yeni platformu Perşembe günü kullanıma açmaya hazırlanıyor.

Facebook'un sahibi Meta, Twitter'a rakip olarak geliştirdiği Instagram bağlantılı Threads platformunun çalışmalarını bitirdi. Meta, yeni uygulamasını Perşembe günü kullanıma açacak.
Yeni platformun kullanıma açılacağı tarihin duyurulmasının, Elon Musk'ın Twitter'da tweet görüntüleme sayısına sınır getirmesinden hemen sonra olması dikkat çekti.

yeni-proje-67.jpg

INSTAGRAM'LA BAĞLANTILI ÇALIŞACAK

Yeni uygulama Threads, Instagram ile bağlantılı bir şekilde çalışacak ve kullanıcılar aynı kullanıcı adıyla arkadaş listelerinde bulunan kişileri takip edebilecekler. Böylelikle uygulamadaki kullanıcıların yeni platforma geçişleri kolaylaşmış olacak. Ayrıca App Store'da yer alan bilgilerde Threads'ın, metin tabanlı bir sohbet uygulaması olduğu ve Instagram uygulamasına olan benzerliği de dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN