Brüksel'de iki kişiyi öldüren zanlı vuruldu

Brüksel'de iki kişiyi öldüren zanlı vuruldu

Brüksel'de iki kişiyi öldüren zanlı vurularak yakalandı. Saldırgan hastanede öldü. İsveçli 2 kişinin öldüğü saldırı nedeniyle Belçika İsveç maçı yarıda kalmıştı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Pazartesi akşamı meydana gelen silahlı saldırıda iki İsveç vatandaşı öldürüldü. Bir kişi de ağır yaralandı. Polis, saldırının ardından kaçan zanlıyı vurdu.

SABAH SAATLERİNDE YAKALANDI

İçişleri Bakanı Annelies Verlinden'in ulusal radyo kanallarından Radyo 1'de yaptığı açıklamaya göre, zanlı, sabah saatlerinde vurularak yakalandı ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Saldırganın hastanede öldüğü açıklandı.

1kapak-001.jpg

Basında yer alan bilgilere göre, zanlı, Verboekhoven Meydanı civarında bir kafede görüldü ve kullandığı silahla yakalandı.

Saldırıdan sonra ilan edilen en yüksek seviyeli kod uyarınca tüm güvenlik güçlerinin teyakkuz hali sürerken, İsveçli diplomatlar başta olmak üzere potansiyel tehdit altındaki kişilere yönelik gözetim artırıldı.

MÜSABAKA YARIDA KALMIŞTI

EURO 2024 Elemeleri kapsamında Belçika ve İsveç milli takımları arasındaki müsabakanın oynandığı stadyuma 5 kilometre mesafede olması nedeniyle karşılaşma yarıda kesilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN