Benzin ve motorinde indirim var mı? 13 Şubat güncel akaryakıt fiyatları, otogaz fiyatlarında son durum!

Benzin ve motorinde indirim var mı? 13 Şubat güncel akaryakıt fiyatları, otogaz fiyatlarında son durum!

Ülkemizde en çok merak edilen konulardan birisi olan benzin ve motorin indirimi yanı sıra otogaz indirimi de oldukça merak ediliyor. Son zamanlarda sürekli olarak düşüş ve yükseliş yaşayan pompa fiyatları geçtiğimiz hafta itibariyle düşüş yaşamıştı. Fakat otogazda yaşanan zam ise sürücülerin hevesini kursağında bıraktı. EPDK tarafından yapılan açıklamada deprem bölgelerine akaryakıt sevkiyatının devam ettiğini duyurdu. Peki 13 Şubat 2023 akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

13 Şubat güncel benzin ve motorin fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan değişiklikler gündem olmaya devam ediyor. Neredeyse her geçen gün yükseliş ve düşüş yaşayan akaryakıt fiyatlarında son durum merak ediliyor. Son zamanlarda sürekli olarak değişen fiyat tarifesinin güncel olanını bulmak oldukça zor bir hal aldı.

Geçtiğimiz hafta çarşamba günü itibariyle gelen benzin ve motorin indirimi ile sürücüler derin bir nefes almıştı. Benzin fiyatlarına 1 lira 37 kuruş indirim, motorin fiyatlarına ise 1 lira 15 kuruş indirim yapıldı. EPDK tarafından yapılan açıklamalara göre indirim ile birlikte ise deprem bölgesinde de akaryakıt sevkiyatının gerçekleştiği öğrenildi.

indirim-bekleniyordu-akaryakit-zammi-iddiasi-2-ekim-guncel-lpg-motorin-ve-benzin-fiyatlari-erak-001.webp

Benzin ve motorin fiyatları ne durumda artar?

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre akaryakıt fiyatlarında yaşanan ani değişimlerin nedeni döviz ve brent petrol varil fiyatları olduğu biliniyor. Brent petrol varil fiyatlarında ve dövizde yaşanan değişimler benzin ve motorin fiyatlarına da etkileşim sağlıyor.

Son zamanlarda düşüş yaşayan brent petrol varil fiyatı üzerine benzin ve motorin fiyatlarında indirim görüldü. Brent petrol varil fiyatlarının halen düşüşte olduğu da gözden kaçmadı. 13 Şubat itibariyle brent petrol varil fiyatı 85,57 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

1095036-1933448544-001.jpg

İstanbul güncel benzin ve motorin fiyatları

İstanbul benzin fiyatı: 19,69 TL

İstanbul motorin fiyatı: 20,35 TL

İstanbul LPG litre fiyatı: 11,64 TL

Ankara güncel benzin ve motorin fiyatları

Ankara Benzin fiyatı: 19,94 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,60 TL

Ankara LPG fiyatı: 11,90 TL

İzmir güncel benzin ve motorin fiyatları

İzmir Benzin fiyatı: 19,94 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,67 TL

İzmir LPG fiyatı: 11,65 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN