Maaşı 7.500 TL olanlara anında 12.500 TL ödeme! Milyonlarca SGK ve Bağ-Kur emeklisine müjde: Bu haber emekliye bayram ettirecek

Maaşı 7.500 TL olanlara anında 12.500 TL ödeme! Milyonlarca SGK ve Bağ-Kur emeklisine müjde: Bu haber emekliye bayram ettirecek

Milyonlarca emeklinin dikkatini çeken ödemelere dair açıklama geldi. Yeni yıl öncesinde emekli maaşlara ödenecek miktarlar paylaşıldı. Emekli maaşı 7 bin 500 TL olanlara 12 bin 500 TL'lik ödeme yapılacak. Emekliler tarafından bu rakamın daha da artıp artmayacağı merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Temmuz ayında yapılan ara zamdan memnun olmayan emeklilere ödeme müjdesi geldi. Geçim sıkıntısı çeken emekli vatandaşları refaha kavuşturmak adına o ödemelerin artması ekleniyor. Bu kapsamda yeni yıl için tahminler paylaşıldı.

O TARİHTE HESAPLARINIZA YATACAK

Milliyet'te yer alan bir habere göre, emekli vatandaşlara ödemeler yapılacak. Yeni yıl itibariyle güncellenmesi beklenen ödemeler için rakam paylaşıldı. Taban maaş düzenlemesi sonrasında, temmuz ayında yapılan ara zamdan etkilenemeyen milyonlarca emekli, yeni ödemeleri duyunca bayram edecek.

Promosyon tutarları son olarak 7 bin 500 TL seviyelerinde takılı kalmıştı. Bankalar arası rekabetin hızla devam ettiği günlerde o banka 12 bin 500 TL seviyesini duyurdu. Rekabetin hızlanmasıyla, diğer bankalar da bu rakamlara yakın seviyelerde promosyon verecektir.

17257.jpg

EMEKLİYE 12.500 TL ÖDEME

Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş'un açıklamalarına göre, emeklilere işaret fişeği olabilir. O banka tarafından duyurulan 12 bin 500 TL'lik promosyon tutarını diğer bankaların da 12 bin TL ile 13 bin TL aralığına yükseleceği tahmin ediliyor.

Banka tarafından verilen 12 bin 500 TL'lik promosyon rakamı, yıl sonu emekli maaşındaki artışa göre verildi. Yıl sonunda bu tutarın 12 bin 500 TL'nin yukarda olacağını düşünmeyen Ahmet Kurtuluş, bir artış olacağını fakat beklenti üzerine verilen bir promosyon tutarı olduğunun altını çizdi. Promosyonlar bu seviyelerde yer alabilir.

61ad9b087f58a17136136ee1.webp

BANKA PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Promosyon anlaşmaları banka ile emekli arasında 3 yıl sürüyor. Bankanın verdiği promosyon ödemesinden faydalanabilmek için 3 yıllık taahhüt sözleşmesi imzalamalısınız. İmzalayan emekli, maaşını o banka üzerinden çekmelidir.

Anlaşmayı iptal etmeniz halinde size verilen promosyonu ya da belli bir kısmını tekrardan iade etmeniz gerekecek. Promosyon ödemeleri hakkında bilgi almak için en yakın banka şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN