Tüp fiyatları eski fiyatından satılıyor! Tüpü biten vatandaş yenisini sipariş etsin: Fiyatlar zamlanmadan yenileyin...

Tüp fiyatları eski fiyatından satılıyor! Tüpü biten vatandaş yenisini sipariş etsin: Fiyatlar zamlanmadan yenileyin...

Tüp fiyatlarında yaşanan dalgalanma süreci tüm hızıyla devam ediyor. Son yıllarda sürekli olarak zam alan tüp fiyatları 2023 yılı ile birlikte düşüşe geçti. İndirim üstüne indirim alırken kullanıcıları yeni fiyat listelerini merak ediyor. Yaşanan enflasyon ile birlikte artan tüp fiyatları mutfak masraflarını da büyük oranda etkilemeyi başarıyor. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

TÜP FİYATLARINDA İNDİRİM ÜSTÜNE İNDİRİM

Tüp fiyatlarında sık sık yapılan zamlar yerini indirime bıraktı. Son yılların en çok zamlanan ürünlerinden birisi olan tüp fiyatlarında yapılan indirim kullanıcıların dikkatini çekti. 2022 yılı ile birlikte zamlanırken 2023 yılında indirim üstüne indirim almaya devam ediyor.

Yükselen enflasyon ile birlikte geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar gelen indirim ile birlikte yenisini sipariş ediyor. Mutfak masraflarını da olumsuz şekilde etkileyen zamlar sonrası gelen indirimler vatandaşın omuzundaki yükü de azaltmayı başardı.

Akaryakıt fiyatları ile ilişkilendirilen tüp fiyatlarındaki indirim bayilerde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Ocaklarda yemek pişiren tüp kullanıcıları ise içi rahat bir şekilde yemeğini yapmaya devam ediyor.

tup-gaza-12-tl-lik-zam-5b640d0b.jpg

TÜP FİYATLARI GÜNCELLENDİ

Tüp fiyatlarında yapılan güncellemeler tüm hızıyla devam ediyor. 2022 yılının en çok zam alan ürünlerinden birisi olan tüp fiyatları 370 TL'ye kadar yükseliş göstermişti. İsyan eden tüp kullanıcılarının mutfak masrafları da önemli bir ölçüde artış gösterdi.

Güncel tüp fiyatlarını merak eden vatandaşlar ise günlük araştırmaya devam ediyor. Son gelen indirim haberi ile birlikte kullanıcılarının gündeminde yer alan indirimli fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İlden ile değişiklik gösteren güncel tüp fiyatları ise şu şekilde...

tup-gaz.jpg

AYGAZ GÜNCEL TÜP FİYAT LİSTESİ

Aygaz 12 Kg. Tombul Ev Tüpü 355 TL
Aygaz 12 Kg. Mini Valfli Uzun Ev Tüpü 350 TL
Aygaz Maksi Tombul 375 TL
Aygaz Mini 77 TL

İPRAGAZ GÜNCEL TÜP FİYAT LİSTESİ

İpragaz Piknik Tüpü 2 kg 68 TL
İpragaz Ev Tüpü 12 kg 340 TL
İpragaz Ticari Tüp 24 kg 687 TL
İpragaz Sanayi Tüpü 45 kg 1275 TL
İpragaz Propan Tüpü 45 kg 1361 TL

BİZİMGAZ GÜNCEL TÜP FİYAT LİSTESİ

Bizimgaz 2 kg Piknik Tüpü 68 TL
Bizimgaz 12 kg Ev Tüpü 340 TL
Bizimgaz 24 kg Ticari Tüp 687 TL
Bizimgaz 45 kg Sanayi Tüpü 1275 TL
Bizimgaz 45 kg Sanayi Tüpü (Propan) 1361 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN