Deprem sonrası en dikkat çeken isim olmuştu! Oğuzhan Uğur'dan milletvekili adaylığı çıkışı: O dört parti...

Deprem sonrası en dikkat çeken isim olmuştu! Oğuzhan Uğur'dan milletvekili adaylığı çıkışı: O dört parti...

Yaşanan büyük deprem felaketi sonrasında sosyal medyada en çok seferber olan isimlerden biri Oğuzhan Uğur çarpıcı seçim açıklaması yaptı. Peki Uğur milletvekili mi oluyor? Tüm detaylar haberimizde.

6 Şubat tarihinde yaşanan büyük deprem felaketi sonrasında ekibi ile birlikte birçok ünlü isimle çalışan ve deprem bölgesine yardım ulaşmasında büyük etkisi olan Oğuzhan Uğur seçim ile ilgili sosyal medyasından bir paylaşım yaptı. Peki Oğuzhan Uğur milletvekili mi olacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

OĞUZHAN UĞUR'DAN ÇARPICI SEÇİM AÇIKLAMASI

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili derinden sarsan deprem felaketinin yaralarının sarılması için seferber olan Oğuzhan Uğur sosyal medyanın en çok dikkat çeken ve adından söz ettiren isimlerinden biri. Sık sık açıklamalarıyla da gündeme gelen Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından seçim ile ilgili açıklama yaptı. 

Oğuzhan Uğur Milletvekili Mi Oluyoır

Uğur'un açıklamasına göre daha önce üç farklı partiden milletvekili teklifi aldığı ve dördüncü partinin de teklif götürdüğü öğrenildi. Oğuzhan Uğur konuya mizahi şekilde yaklaşarak hiç duruş sergileyemediğini düşündüğünü, teklif yapanların farklı partiler olduğunu ve bu konuyu düşünürse aday aday adayı mı olacağını merak ettiğini söyleyen bir paylaşım yaptı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN