Alparslan: Büyük Selçuklu neden yok, neden yayınlanmıyor? TRT1 21 Kasım 2022 yayın akışı

Alparslan: Büyük Selçuklu neden yok, neden yayınlanmıyor? TRT1 21 Kasım 2022 yayın akışı

Pazartesi akşamının sevilen dizisi Büyük Selçuklu’nun yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Yönetmenliğinde Sedat İnci'nin yer aldığı, senaryosunda Emre Konuk'un bulunduğu, Aklı Film imzası taşıyan dizinin yeni bölümü neden zamanında yayınlanmadı merak konusu oldu. Alparslan: Büyük Selçuklu yayınlanmayacak mı? Sorusu ise pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlanmış durumda. Bu sorunun cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

TRT 1 21 Kasım 2022 yayın akışı merak içerisinde araştırılmaya başlandı. 2022 Dünya Kupası’nı organize eden TRT1'in diziye ara verip vermeyeceği merak edilmeye başlandı. Alparslan: Selçuklu yayınlanmayacak mı? İşte detaylar...

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU YOK MU?

Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölümü bu akşam TRT1'de. Ancak yeni bölüm her zaman olduğu saatte ekranlarda yer almayacak. 21 Kasım saat 19:00'da TRT1'in yayınına göre 2022 Dünya Kupası "Senegal-Hollanda" eleme karşılaşması yayında olacak. Bu maçın hemen sonrasında Alparslan: Büyük Selçuklu tekrar olmadan saat 21:00'de ekranlara giriş yapacak.

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU 36. BÖLÜM ÖZET

Alparslan, Abbasi halifesinin karşısına çıktı ve Büveyhilerin Hacerülesved'in çalınan büyük parçasını ele geçirdiğini öğrendi. Mübarek taşı Fatımi halifesine vermeden önce alıp Abbasi halifesine getirmek onun göreviydi. Emriyle Fatımi Halifesinin Besasir'e gönderdiği heyetin aldığı taşı yerine koyar. Beşasiri, Alparsla'yı tanımadığı için fark etmez. Alparslan, Beşasiri'ye fark ettirmeden taşa sahip olabilecek mi? Besasiri bunu ne zaman anlayacak? Alparslan, Hacerülesved'i Kabe'ye geri getirmek için ne yapmayı planlıyor?

Arslan Yusuf, Vaspurakan'ın durumundan yararlanarak bir devrim hayali kurar. Seferiye ve Buhara komutanlarıyla anlaştı ve gece yarısı bütün ileri gelenleri öldürerek ilk isyanı başlattı. Seferiye, Öke'den ayrılıp yanına gittiğini söyledi. Sefere babası yüzünden mi katıldı yoksa başka bir planı mı var? Grigori, hem Salomon'un kaçışıyla hem de Alpagut'un bir casus olduğunu anlamadaki başarısızlığıyla iyice parlatılır. Yinal'a artık güvenmiyor. Arslan Yusuf'un Vaspurakan'da yaptığı devrimle o da harekete geçer. Grigor çok özlediği Vaspurakan'ı geri alabilecek mi?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN