Bunu kimse beklemiyordu! Dünyaevine girmek için gün sayan Eda Ece- Buğrahan Tuncer çiftinden kötü haber

Bunu kimse beklemiyordu! Dünyaevine girmek için gün sayan Eda Ece- Buğrahan Tuncer çiftinden kötü haber

4 yıldır birliktelik yaşayan ünlü oyuncu Eda Ece ile Anadolu Efes'in sporcusu Buğrahan Tuncer'in 8 Haziran'da dünyaevine girmesi bekleniyordu. Çiftin düğün tarihi sürpriz bir kararla ertelendi. Ünlü çiftin yeni düğün tarihi ise herkesi şaşırttı.

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yasak Elma' adlı dizide canlandırdığı 'Yıldız Yılmaz' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz günlerde Anıtkabir'i ziyaret ederek gözyaşlarına boğulmuştu. Ünlü oyuncu kendisine yöneltilen eleştirilere sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt vererek 'Taş değil insanım' açıklamasında bulunmuştu. Anadolu Efes'in sporcusu Buğrahan Tuncer ile yaklaşık 4 yıldır birliktelik yaşayan Eda Ece'nin 8 Haziran'da sevgilisi ile dünyaevine girmesi bekleniyordu. Ünlü çiftten kötü haber geldi.

FOX TV'de ekranlara gelen Yasak Elma adlı dizide canlandırdığı 'Yıldız' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Eda Ece, nikah masasına oturmak için geri sayıma geçmişti. Ünlü oyuncunun 4 yıllık sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 8 Haziran'da dünyaevine girmesi bekleniyordu.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den Kahreden Haber! Düğün Tarihleri Açıklanmıştı Ama… “Yok Artık!” - Ankara Magazin Haberleri - Son Dakika Güncel Magazin Haberleri

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in düğünleri ileri bir tarihe ertelendi. Ünlü çiftin yeni düğün tarihi ise herkesi şaşırttı.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; Eda Ece, 4 yıllık sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 20 Haziran'da dünyaevine girecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN