Cahil avcısı İlber Ortaylı bu kez rezil oldu! Dostlarının gıybetini yaparken yakalandı "Yakışmadı hoca"

Cahil avcısı İlber Ortaylı bu kez rezil oldu! Dostlarının gıybetini yaparken yakalandı "Yakışmadı hoca"

Canlı yayının bittiğini zanneden İlber Ortaylı başarılı iki meslektaşı hakkında dedikodu yaptı... Ortaylı'nın dikkatsizliği sosyal medyada gündem oldu. İki yakın dostu hakkında bakın ne söyledi? "Yakışmadı hoca"

Tarihçi İlber Ortaylı katıldığı bir programda yayının bittiğini zannedince dedikodu yaptı. Yayının bitmediği anlaşılan anlarda Ortaylı yakın iki dostu hakkında resmen dedikodu yaptı. O anlar sosyal medyanın diline düştü.

ilberortayli.jpg

İLBER HOCA'DAN DEDİKODU

Naci Görür'ün Celal Şengör'den daha iyi olduğunu söyleyen İlber Ortaylı "Adam deprem olmadan önce bildi, o Celal'den daha iyi dedi" İlber Ortaylı'nın ses tonunun anında dedikodu moduna geçmesi sosyal medyada gündem oldu.

ilberortaylikimdir.jpg

YAYININ BİTTİĞİNİ SANINCA OLANLAR OLDU

İlber Ortaylı’nın canlı yayının bittiğini düşünerek kurduğu cümle kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Canım hocam iyi ki varsınız. Evde izlerken sesli güldüm” dedi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Yalnız o dedikoduya geçişteki ses tonundaki fark. Gerçekten mükemmel” yorumunu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN