Filmdeki acılı sahne kaderi oldu! Babam ve Oğlum filmi oyuncusu kahreden sahneyi birebir yaşadı

Filmdeki acılı sahne kaderi oldu! Babam ve Oğlum filmi oyuncusu kahreden sahneyi birebir yaşadı

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Çetin Tekindor ve Hümeyra gibi isimlerin yer aldığı Babam ve Oğlum filminde Deniz karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ege Tanman, filmde yaşadığı acı sahnesinin aynısını yaşadı. Ünlü oyuncunun yaşadığı acı, hayranlarını duygulandırdı.

2005 yılında vizyona giren, senaristliğini ve yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı, başrolde ise Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan, Erdal Tosun ve Halit Ergenç'in rol aldığı 'Babam ve Oğlum' filminde 'Deniz' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ege Tanman, gişe rekortmeni filmde yaşadığı kahreden sahneyi birebir yaşadı. Tanman'ın yaşadığı acı olay, hayranlarını yasa boğdu.

2002 yılında izleyiciyle buluşan 'Kınalı Kar' adlı diziyle ün kazanan ünü oyuncu Ege Tanman, geçen yıl yaşadığı acı olayı ilk kez açıkladı. Çağan Irmak'ın yönettiği "Babam ve Oğlum" filmindeki Deniz rolüyle herkesin tanıdığı bir isim haline gelen ünlü oyuncunun anlattıkları, hayranlarını duygulandırdı.

Habertürk'ün sorularını yanıtlayan Ege Tanman, geçtiğimiz yıl aralık ayında kaybettiği babası hakkında duygulandıran açıklamalarda bulundu.

'Babam ve Oğlum' filmindeki rolüne benzer bir acı yaşadığını açıklayan Ege Tanman, "Babam vefat etmeden hemen önce ciğerleri su toplamış ve yoğun bakıma alınmıştı. 'Babam ve Oğlum'daki rolümde de babamın ciğerleri su topluyordu. Filmdeki o acılı sahne kaderim oldu" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN