Hindilerin arasında gizli balkabağını sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar görüyor! 11 saniyede balkabağını bulabilir misin?

Hindilerin arasında gizli balkabağını sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar görüyor! 11 saniyede balkabağını bulabilir misin?

İnsanları hindilerin arasında göz göre göre gizlenmiş bir balkabağını bulmaya zorlayan eğlenceli zeka oyunu sosyal medya üzerinde yayınlandı. İnsanların sadece %5'i resimde gizlenen balkabağını bulabiliyor! Yapabilir misin?

Zeka oyunları, optik illüzyonlar ve ara ve bul resimleri bazen o kadar zor olabilir ki çözmeleri neredeyse imkansızdır. Örnek olarak, renkli aksesuarlar giyen hindileri gösteren bu zeka oyunu. Ve göz önünde gizlenmiş bir balkabağını tespit etmek gerekiyor.

Akıllara durgunluk veren bu zeka oyunu, Macar sanatçı Gergely Dudás tarafından sosyal medya üzerinde yayınlandı. Eğlenceli bir zeka oyunu olarak paylaşılan bu bulmacada hindilerin arasında gizlenen balkabağını 11 saniyede bulabilir misiniz? Zeka oyununun açıklamasını okuyun. Zeka oyunu hindileri turuncu ve sarı renklerde gösterir. Hatta bazıları mavi şapkalar, papyon ve Noel Baba şapkası gibi başka aksesuarlar takıyor. Bunların arasında, fark edilmesi gereken bir balkabağı gizlidir. Zeka oyununu daha da şaşırtıcı yapan şey, hindilerin balkabağıyla aynı renkte olmasıdır.

1-010.jpg

HİNDİLERİN ARASINDA GİZLENEN BALKABAĞINI BULABİLİR MİSİN?

Bir zeka oyunu aslında mantığa dayalı bir düşünme bulmacasıdır. Sonuç olarak, her denemede düşünme ve karar verme beceriniz daha da gelişecektir. Beyin oyunu ayrıca problem çözmeye yardımcı olacak ve eleştirel sezgiyi güçlendirecektir.

Buradaki kullanıcıların amacı, bu zeka bulmacasında hinidilerin arasına gizlenen balkabağını 11 saniye içinde bulması gerekiyor. Kolay görünüyot değil mi? Ama en kötüsü sadece 5 saniyen var.

Resme yakından bakın. Hindilerin aralarına göz gezdirin ve tespit etmek için küçük eylemleri, ipuçlarını ve farklılıkları kaçırmayın.

BALKABAĞI NEREDE SAKLANIYOR?

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir şekilde kontrol edilmesini gerektiriyor. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bu tür zeka oyunlarından daha fazlasını deneyin. Şimdi söyleyin bize hindilerin arasında saklanan balkabağının yerini tespit ettin mi?

ZEKA OYUNU CEVABI

Balkabağını bulabildiyseniz, kolay olmadığı için bir alkışı hak ediyorsunuz. Fakat Hala gizli balkabağını arayanlar endişe etmesin, çözüm için, yardımcı olacak aşağıdaki resme göz atabilirsiniz.

2-015.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN