Kocasını aldatan Merve Dizdar fena yakalandı! Aşkı sette buldu

Kocasını aldatan Merve Dizdar fena yakalandı! Aşkı sette buldu

Masumlar Apartmanı'nda oynadığı Gülben karakteriyle beğeni toplayan Merve Dizdar, dizi arkadaşıyla aşk yaşamaya başladı. İkili yılbaşı gecesini beraber geçirirken, kameralara yakalanmıştı. Bakın diziden kiminle aşk yaşamaya başladı?

2022 yılında Gülben karakteriyle çok sayıda ödül alan ve kariyer basamaklarını hızla çıkan Merve Dizdar 4 yıllık evliğini de bitirmişti. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Gürhan Altundaşar'ı aldattığı iddia edilsede ünlü oyuncu bu iddiaları yalanlamıştı. Dizdar, Masumlar Apartmanı'ndan bakın kiminle yakalandı?

mervedizdar.jpg

MERVE DİZDAR'DAN YILIN AŞKI

Son dönemlerin başarılı kadın oyuncuları arasına adını yazdıran Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı ile büyük çıkış yakalamıştı.

dizdar.jpg

Oyunculuğu ile beğeni toplayan Dizdar, aşk hayatında da mutluluğu yakalandı.

ugur.jpg

DİZİ AŞKINA AŞIK OLDU

2023 yılına girerken Masumlar Apartmanı dizisinde aşıkları oynayan Merve Dizdar- Uğur Uzunel baş başa yemek yerken yakalandı.

mercee.jpg

Ünlü oyuncu evli olduğu sıralarda adı yine Uzunel ile çıkmış fakat haberleri yalanlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN