Resimdeki katili bulabilir misin? Yalnızca IQ'su 160'ın üstünde olanlar gizli katili 11 saniyede bulabiliyor!

Resimdeki katili bulabilir misin? Yalnızca IQ'su 160'ın üstünde olanlar gizli katili 11 saniyede bulabiliyor!

Zeka testi: Bu restoranda bir cinayet işlendi. Uzman dedektiflik becerilerinizi kullanmak ve katili 11 saniyede bularak cinayetin gizemini çözmek size kalmış.

Bulmacalar, zeka oyunları ve bilmeceler çözmek için son derece iyi gözlem becerileri ve eleştirel düşünme gerekir. Ancak, ödül eşit derecede tatmin edicidir. Dopamin hücumu kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar ve zamanla zeka oyunları gibi zihinsel egzersizler sizi daha zeki yapabilir.

Hiç kimse, ustaca bir çıkarım becerisiyle veya yüksek bir IQ ile doğmaz, ancak daha zeki olabilirsiniz. İlk adım pratiktir. İşte sizin için eğlenceli ama zorlayıcı bir zeka testi getiriyoruz. Dedektif becerilerinizi kullanın ve aşağıdaki cinayet gizemini restorandaki katili 11 saniyede bularak çözün.

kapak.jpg

RESİMDEKİ KATİLİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görüntüyü dikkatlice inceleyin ve kadını kimin öldürdüğünü anlayın. Tüm ipuçları önünüzde. Ama unutmayın, zaman çok önemlidir. Cinayet gizemini çözmek ve katili bulmak için sadece 11 saniyeniz var. Yani, hızlı olman gerekiyor.

İşte size bir cinayet gizemi zeka oyunu. Bu restoranda bir cinayet işlendi. Banyoda yerde, yanında üç kişi bulunan bir kadın bulundu:

A) Kapıcı
B) Garson
C) Aşçı

Üçünün de elinde cinayet için kullanılabilecek silahlar var. Garsonun silahı var. Aşçı kanlar içinde ve bıçakları var. Kapıcının ipi var. Ama içlerinden sadece biri kadını öldürdü. Kim olabilir? Bunun için buradasın.

GİZLİ KATİLİ BULDUN MU?

Temelde bir beyin jimnastiği, yaratıcı ve mantıklı düşünmeyi gerektiren bir bilmecedir. Düşünme ve karar verme kapasiteniz böylece her denemede gelişecektir. Beyin bulmacaları ayrıca sorunları çözmenize ve eleştirel sezgiler geliştirmenize yardımcı olacaktır. Resimdeki gizli katili 11 saniye içinde buldun mu?

ZEKA OYUNU CEVABI

Doğru katili buldunuz mu? Doğru kişiyi yakalayıp yakalamadığınızı görelim. Restorandaki katil kapıcı (A). Nasıl olduğunu aşağıda öğrenin.

Kadın öldü ama kan yok. Ayrıca gözleri ve ağzı açık. Kanamaya neden olmayan bir yöntemle öldürüldü. Silahlı garson ve bıçaklı aşçı kadını öldürmüş olamaz. Dolayısıyla kapıcı, kadını iple boğan katildir. Aynı sonuca mı vardınız? Eğer yaptıysan, modern zamanın Sherlock Holmes'usun.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN