ŞOK markette çok konuşulacak indirim! Toz deterjan 49 TL, peynir 39 TL! Şubat kataloğuna bakmadan geçmeyin!

ŞOK markette çok konuşulacak indirim! Toz deterjan 49 TL, peynir 39 TL! Şubat kataloğuna bakmadan geçmeyin!

ŞOK market her hafta aktüel ürünler katalogu ile vatandaşların ilgisini çekiyor. Şubat ayının ilk aktüel ürünler katalogu yayınlandı! Peynirden deterjana onlarca üründe indirimler dikkat çekti. İşte ŞOK Market'in 1-7 Şubat katalogu...

ŞOK Marketleri 1 - 7 Şubat arasında yüzde 20'ye kadar indirimli fiyatlarda çeşitli ürünler satışa sunuyor.

ŞOK'TAN 1 - 7 ŞUBAT İNDİRİMLERİ - KURU ET %20 İNDİRİMLE 27,90 TL'DEN!

ŞOK Marketler, müşterilerinin uğrak adreslerinden biri olarak kuru et ürününe 1 - 7 Şubat tarihleri arasında yüzde 20 oranında indirim uygulayarak 34 TL yerine 27,90 TL'ye satışa çıkarmayı planlıyor. Diğer kategorilerde de indirimli fiyatlar ve uygun ödeme koşulları sunulacak.

Şok market

ŞOK 1 - 7 Şubat arasında satışa çıkacak ürünler arasında şampuan da yer alacak. 72 TL olan şampuan, yüzde 24'lük indirim ile 54,90 TL'ye satışa sunulacak. Ayrıca XL 48'li bebek bezi de 139 TL, erkek kancalı ayakkabı da 299,95 TL'den satılacak. ŞOK Marketler, 1 - 7 Şubat arasında fırsatlarla dolu bir kampanya sunarak müşterilerinin kışını keyifli geçirmesini hedefliyor. Müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine indirimlerin yanı sıra kampanyaya özel çeşitli ürünler de satışa çıkacak. ŞOK Marketler, müşterilerinin 1 - 7 Şubat arasında tüm ürünleri cazip fiyatlarla satın almalarına olanak sağlamayı hedefliyor.

İŞTE İNDİRİMLİ ÜRÜNLER KATALOGU

ŞOKŞOKŞOK

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN