Sünnet derisi skandalının ardından Selen Görgüzel'den bir çirkin ifade daha! Yeni boşanmıştı: Hiç yakışmadı

Sünnet derisi skandalının ardından Selen Görgüzel'den bir çirkin ifade daha! Yeni boşanmıştı: Hiç yakışmadı

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıl evli kaldıktan sonra geçtiğimiz mart ayında boşanan, Alkan'dan boşandıktan sonra ise açıklamalarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Selen Görgüzel, bu kez hemcinslerini hedef aldı.

Geçtiğimiz Mart ayında ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran ünlü oyuncu Selen Görgüzel, vücuduna ayı kanı enjekte etmek istediğini açıklayarak adından söz ettirmişti. Ünlü oyuncu bu kez de hemcinslerini hedef alan açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti.

Alkan'dan ayrıldıktan sonra dikkat çekici açıklamalarıyla gündeme gelen Selen Görgüzel, birkaç ay önce sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını, vücuduna ayı kanı enjekte etmek istediğini ve "fakir bir erkekle" asla birlikte olmayacağını söylemişti.

Selen Görgüzel: Bayan demeyin takıntısı çok saçma

HEMCİNSLERİNİ HEDEF ALDI

Önceki gün usta oyuncu Tamer Levent ve ünlü yazar Ayşe Kulin ile bir lansmana katılan Selen Görgüzel, hemcinslerini kızdıran açıklamalarda bulundu.

"AVATAR GİBİ OLUYORSUN..."

Ekranlara dönüş sinyali veren Selen Görgüzel, shop yapan kadınları hedef alarak "Son zamanlarda avatarlar biliyorsunuz çok moda. Herkes avatarlaşıyor, suratlar değişiyor. Herhalde başka bir şeye evriliyoruz. Dışarıdan bir yükleme midir anlayamadım. İnsan sureti başka bir şeye dönüşüyor. Çok shop yapınca avatar gibi oluyorsun. Ben merak etmedim açıkçası, o yüzden yapmadım kendime. 'Adı Aylin'i yapmak en büyük hayalimdi. Masada Ayşe Hanım'la birazcık konuştuk, inşallah yapacağız" dedi.

selo2.webp​​​​​​​

"ERKEĞİN KAFASINA MASAYI GEÇİRİRİM"

"Hesabı erkek öder" tartışması hakkında da konuşan ünlü oyuncu, "Hesabı tabii ki erkek ödeyecek, yakışık alan budur. Eve misafir gelince de kahveyi kadın ikram eder, bu görsel olarak daha güzel duruyor. Zaten kadın-erkek dengesini şaşırttılar, mesela hemcinslerimin 'Bayan' demeyin takıntısını anlamıyorum ve çok saçma buluyorum. Biriniz kadın biriniz erkek olsun doğamıza göre yaşayalım artık. Ben biriyle yemeğe çıktığımda hesabı bana ödetecek erkeğin kafasına masayı geçiririm!" dedi.

selo3.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN