Tartışmalara açık bir gün aman dikkat! Koç, boğa, aslan, terazi, oğlak, yay ve kovalar... İşte 20 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Tartışmalara açık bir gün aman dikkat! Koç, boğa, aslan, terazi, oğlak, yay ve kovalar... İşte 20 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Birisi sizi bir tartışmanın içine çekmeye çalışıyor olabilir, bu da kolayca ve hızla bir çatışmaya dönüşebilir. Ancak bu sizin sorununuz değildir. Ve eğer bir görüş paylaşmayı seçerseniz, kendinizi bir tarafa koymuş olursunuz ki bu da başkalarının kızmasına veya üzülmesine neden olabilir. Bunun dışında kalmak kolay olmayabilir ama en iyisi bu olacaktır.

20 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Kişisel bir arayış için çabalarken bugün biri beklenmedik bir şekilde size destek verebilir. Bu yardımın sadece görünüşü şaşırtıcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda geldiği kaynak da oldukça şaşırtıcı olabilir. Bu, bir başkasının sizi nasıl gördüğüne dair gözlerinizi açabilir. Geçmişte beğenilmediğinizi hatta sevilmediğinizi düşünmüş olabilirsiniz, bu jest bakış açınızı tamamen değiştirebilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Oldukça iyi gidiyor gibi görünen bir girişimde bir şeyler ters gidebilir mi? Elbette olabilir. Bu hayatın doğasında var. Bizi neyin beklediğini asla bilemeyiz. Ancak işleri elinizden gelen en iyi şekilde yoluna koyduysanız, o zaman bu şekilde düşünmekten kaçınmalısınız. Neyin yanlış gidebileceğine odaklanmaya başlarsanız, başarı ile gelen neşeyi kaçırırsınız ve deneyiminizi genel olarak daha az olumlu hale getirebilirsiniz. Olmakta olan iyi şeylere odaklanın ve bunun tadını çıkarın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yumuşak tarafınızı nadiren gösteriyorsunuz. Sosyal becerileriniz var. Sempatik, eğlenceli ve naziksiniz. Ancak iş savunmasız görünmeye geldiğinde, bu tarafınızı göstermekten kaçınıyorsunuz. Ancak şu anda ihtiyacınız olan bir şeyi elde etmek için, daha yumuşak, daha savunmasız yönünüzü göstermeniz gerekebilir. Eğer bunu yaparsanız, sorun çıkmayacaktır. Hatta bunu oldukça özgürleştirici bile bulabilirsiniz. Bu adımı attığınızda işlerin ne kadar iyi gidebileceğini hayal etmeye çalışın. Düşündüğünüzden daha kolay olacak.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Şu anda sizin için şaşırtıcı ama harika bir şey oluyor veya olmak üzere. Ancak aynı zamanda, çevrenizde çok fazla kargaşa ve karışıklık var. Kendinizi bunalmış hissettiğiniz dramatik bir etkileşim gerçekleşiyor. Duygularınızın kontrolden çıkmasına izin vermezseniz bu durum kendiliğinden yatışacaktır. Bunun yerine bu harika gelişmeye konsantre olmalısınız ki ondan en iyi şekilde yararlanabilesiniz. Çok kısa bir süre içinde, şu anda içinde bulunduğunuz sorun sadece bir anı olarak kalacaktır.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İşinizle veya mesleğinizle ilgili bir sorunda kendinizi zorlukla ilerliyormuş hissine kapılabilirsiniz. Başınızı yukarıda tutuyorsunuz, ancak aynı anda aşağı çekiliyormuşsunuz gibi gelebilir ve bu yüzden sürekli bir mücadele veriyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak sandığınızdan daha iyi durumdasınız. Harekete geçmek için bir plan yaptınız. Mücadeleyi bir an için bırakmaktan korkmasaydınız, bunun oldukça iyi bir şekilde ilerlediğini görürdünüz. Sizi aşağı çeken tek şey panik. Panik yapmayı bıraktığınızda yüzmeye başlayacaksınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Son zamanlarda büyük bir fırsatı kaçırmış olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz. Şimdi bu düşünceden kurtulamıyorsunuz. İyi bir şeyi kaçırdığınız fikri sizi rahatsız ediyor çünkü her zaman bu gibi şeylerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Bununla birlikte, bu konuyla meşgul olmak sizi diğer fırsatlardan uzaklaştıracak ve yalnızca bir sonraki büyük fırsatı yakalayamamanıza neden olacak bir endişe yaratacaktır. Bazen bir "fırsatın" başka meseleler yüzünden kaçırılması gerekir ya da kaçırılmak istenir. Boş verin gitsin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Yardımınıza ihtiyacı olan birine hayır demek sizin için çok kolay değil. Değer verdiğiniz insanların yanında olmaya önem veriyorsunuz ve bunun için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ancak bazen bu mümkün olmuyor. Bazen de, mümkün olsa bile bu her zaman akıllıca olmayabilir. Şu anda sizden yardımınızı veya başka bir şey isteyen biri için durum böyle olabilir. Onu reddetmek, değer verdiğiniz biri için hayal kırıklığı yaratacak olsa da, eğer size yapılacak en doğru şey gibi geliyorsa, hayır deyin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Günümüzde dedikodu, genellikle gizli metin mesajları veya anonim sosyal medya paylaşımları aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Bu da kaynağın bilinmesini zorlaştırıyor. Birinin sizin hakkınızda konuştuğundan şüphelenebilirsiniz. Bir sırrı paylaşıyor ya da sizi bir şekilde eleştiriyor olabilirler. Ancak siz bunu kendi sorununuz haline getirmediğiniz sürece bu sizin sorununuz değildir. Bu şekilde duyduklarına inananlar sizin için önemli olmamalıdır. Onurlu insanlar bu şekilde davranmaz. Bunu geride bırakmaya çalışın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

"Yorum yok" şeklinde yanıt vermek, sosyal bir mesele hakkında görüşünüzün sorulduğu yakın tarihli veya gelecekteki bir soruyu karşılamanın en iyi yolu olabilir. Birisi sizi bir tartışmanın içine çekmeye çalışıyor olabilir, bu da kolayca ve hızla bir çatışmaya dönüşebilir. Ancak bu sizin sorununuz değildir. Ve eğer bir görüş paylaşmayı seçerseniz, kendinizi bir tarafa koymuş olursunuz ki bu da başkalarının kızmasına veya üzülmesine neden olabilir. Bunun dışında kalmak kolay olmayabilir ama en iyisi bu olacaktır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Arkadaşlarınızı seçebilirsiniz ama aile üyelerinizi seçemezsiniz. Bu, şu anda üzerinde çok düşündüğünüz bir sorun olabilir. Güvenmek istediğiniz ama şu anda güvenmediğiniz bir aile üyesi bazı sorunlar yaratıyor olabilir. Bunun doğrudan bir etkisi olmasa bile sizi etkileyen bir dalgalanma etkisi olabilir. Ancak dramaya dahil olursanız, meseleyi daha da uzatabilirsiniz. Bunun dışında kalmaya çalışırsanız, çok daha hızlı bir şekilde ortadan kalkabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bazı şeyler göründüğü gibi değildir. Bunu hissediyor olabilirsiniz ama bunu kurcalamak istemeyebilirsiniz. Belki de bunu dile getirirseniz, ideal beklentilerinizi koruyamayacağınızdan korkuyorsunuzdur. Ancak üzerinde çalıştığınız şey gerçek değilse, bu eninde sonunda zaten ortaya çıkacaktır. Gerçekle yüzleşin. Bu sadece yapılacak en iyi şey olmakla kalmaz, aynı zamanda beklediğinizden çok daha iyi olduğunu da görebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün, etkilemeyi umduğunuz biriyle çok fazla bilgi paylaşmamaya dikkat edin. Bu cazip gelebilir çünkü tüm kozlarınızı kullandığınızdan emin olmak istersiniz. Her ihtimale karşı hiçbir şeyi dışarıda bırakmak istemezsiniz. Ancak, neyin en önemli olduğunu düşünür ve ihtiyaç duyulan bilgileri belirlerseniz, o zaman gerçekleri zarafet ve verimlilikle sunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN