Orgill diye aldılar Bold çıktı

Orgill diye aldılar Bold çıktı

Antalyaspor’un Ankaragücü’nü ağırladığı 24. haftanın açılış maçı nefes kesti. İlk yarısında 5 golün atıldığı müsabaka Orgill’in şovuna sahne oldu. Hızı ile vatandaşı Usain Bolt’u kıskandıran Jamaikalı santrfor, 21 ile 41. dakikalar arasında yaptığı hat-trick ile konuk ekibin galibiyetinde başrol oynadı.

Süper Lig’de 24’üncü hafta heyecanı nefes kesen bir karşılaşma ile başladı. Hem ev sahibi Antalyaspor hem de MKE Ankaragücü iyi oyunu hedefleyince ortaya nefis bir maç çıktı. 7 haftalık 3 puan özlemini geçen hafta Sivas’ta 2-1’lik galibiyetle sonlandıran Antalyaspor, dün de iyi mücadele etmesine karşın puan alamadı. 4-2’lik zaferle hiç yenilmediği son 4 haftadaki 3’ünü galibiyetine imza atan Ankaragücü ise ‘düştü, düşüyor’ yorumlarına nispet yaparcasına tehlikeli bölge ile arasındaki farkı maç fazlasıyla da olsa 6 puana yükseltti.

Ev sahibi takımdan 3, konuk ekipten 6 oyuncunun sarı kart gördüğü karşılaşmaya damga vuran isim Dever Orgill oldu. Hızı ile vatandaşı Usain Bolt’u anımsatan Jamaikalı santrfor, 21 ile 41. dakikalar arasında hat-trick yaparak galibiyette başrol oynadı. Devre arası kadroya katılan 28 yaşındaki oyuncu, 5’inci maçında 5 gole ulaştı. Müsabakanın bir diğer yıldızı 90+6’da kapanış golüne imza atan, 2 ve 3’üncü gollerin de asistini yapan Tyler Boyd’du. Orgill gibi ara transferde kadroya katılan Yeni Zelandalı futbolcu, asist sayısını 4’e, gol sayısını da 2’ye çıkardı.

İlk gol 19’da Chico’dan geldi: 1-0. 2 dakika sonra skoru eşitleyen Orgill, 26’da da Ankaragücü’nü üstünlüğe taşdı: 1-2. 30’da Nazım Sangare skoru yeniden dengeledi ancak 41’de bir kez daha sahne alan Orgill, ilk yarının skorunu belirledi: 2-3. İlk 45 dakikadaki yüksek tempo nedeniyle oyuncular yorulunca ikinci yarıda tempo biraz düşse de pozisyonlar yaşandı. Perdeyi kapatan gol 90+6’da Boyd’dan geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN