Kararan koltuk altını bembeyaz yapıyor! Evde doğal ürün, çok etkili

Kararan koltuk altını bembeyaz yapıyor! Evde doğal ürün, çok etkili

Yazın sıcak havalarında tercih edilen sıfır kollu atletler ve bikiniler koltuk altı kararması sorunuyla kabusa dönebiliyor. Çevresel faktörlerin de etkisi eklenince kararma sorunu bazı kişilerde daha da belirginleşiyor. Fakat bunun çözümü oldukça basit. Hepimizin dolabında bulunan o ürünlerle koltuk altınız artık bembeyaz olacak.

Koltuk altı kararması, kadınlarda kıyafet tercihlerini etkileyecek kadar can sıkıcı hale gelebiliyor. Öyle ki bu durum aşırı terleme, havasızlık ve çeşitli epilasyon tercihlerinin etkisi olarak vücuda yansıyor. Peki, koltuk altı kararmasından doğal yöntemlerle nasıl kurtulabiliriz? İşte cevabı...

KARBONAT

Bütün gözeneklerin açılmasını sağlayan karbonat, koltuk altını beyazlatır ve deodorant gibi kimyasallara karşı koruma sağlar.

Karbonatı koltuk altınıza uygulamak için bir miktar suyla macun kıvamına getirin ve kararma olan bölgeye sürün. Bir süre bekledikten sonra suyla yıkayabilirsiniz.

LİMON

Doğal beyazlatıcılardan olan limon koltuk altı beyazlatmada en etkili doğal yöntemlerden biridir. Temizlediğiniz koltuk altınıza limonu sürdükten sonra iyice ovalamanız yeterli. Bu işlemi günde bir kere tekrarlamalısınız.

haber-12-ic2.jpg

PATATES

Doğal beyazlatıcı etkisi olan patates özellikle cildi hassas olanlar için ideal bir tercihtir. 2 dilim patatesle koltuk altınızı günlük olarak ovabilir ya da suyunu koltuk altınıza sürebilirsiniz.

SÜT

Sütün içeriğindeki yağ asitleri ve mineraller doğal beyazlatıcı etkisi gösterir. Süt ve loru karıştırarak elde ettiğiniz lapayı koltuk altınıza sürün ve 15 dakika bekledikten sonra durulayın. Düzenli uygulamada etkisini göreceksiniz.

haber-12-ic1.jpg

SALATALIK

Tüm cilt tipleri için uygun olan salatalığı dilimledikten sonra koltuk altınıza direk sürebilirsiniz.

ELMA SİRKESİ

Mikrop öldürücü ve koku oluşumunu engelleyici özelliği olan elma sirkesinin bilinmeyen bir başka özelliği de beyazlatıcı olmasıdır. Koltuk altlarınızı sirke ile ovduktan sonra 15 dakika bekletebilirsiniz. Düzenli kullanımda etkisini göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN