Fenerbahçe Opet'in hedefi sezonu 3 kupayla tamamlamak

Fenerbahçe Opet'in hedefi sezonu 3 kupayla tamamlamak

Fenerbahçe Kulübü Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın bu sezon CEV Şampiyonlar Ligi, Vodafone Sultanlar Ligi ve AXA Sigorta Kupa Voley'de zafere ulaşacağına inanıyor.

CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarın Slovenya'nın Calcit ekibiyle oynayacağı maçla sezonu açacak Fenerbahçe'de voleyboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Simla Türker Bayazıt, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Opet'in her kulvarda şampiyonluk hedeflediğini vurgulayan Simla Türker Bayazıt, "Fenerbahçe Opet Voleybol Takımımız katıldığı her kulvarda şampiyonluk hedefi olan, donanımlı ve kaliteli bir takım olmuştur. Bu takım, tarihimiz boyunca da hep böyle oldu." ifadelerini kullandı.

opet1.jpg

Sarı-Lacivertli takımın 29 Ekim 2022'de VakıfBank'ı 3-0 mağlup ederek Şampiyonlar Kupası'nı müzesine götürdüğünü hatırlatan Simla Türker Bayazıt, "Cumhuriyetimizin 100. yılından gün aldığımız 29 Ekim 2022 tarihinde müzemize kupayı getirmesi bilen takımımız; bugün, yarın ve daima Ata'mızın izinde ilerlerken örnek bir duruş sergilemeye devam edecektir. Sarı Melekler'imiz, Avrupa'da yine armamızı başarıyla temsil etmek adına mücadele edecektir." açıklamasını yaptı.

opet2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN