Kartal bombayı patlatıyor! Beşiktaş'a 36 milyon euroluk dünya yıldızı! Real Madrrid'in eski yıldızı imzayı atıyor...

Kartal bombayı patlatıyor! Beşiktaş'a 36 milyon euroluk dünya yıldızı! Real Madrrid'in eski yıldızı imzayı atıyor...

13. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Samsunspor'u mağlup ederek Rıza Çalımbay yönetiminde 2'de 2 yapan Beşiktaş, 36 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Trendyol Süper Lig'in 13. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Samsunspor'u 1-2 mağlup ederek Rıza Çalımbay yönetiminde 2'de 2 yapan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Başkanlık seçimi için geri sayıma geçen siyah-beyazlı ekip, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için gözünü İspanya'ya dikti.

Bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalarak önce Şenol Güneş daha sonrasında ise Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Beşiktaş, Rıza Çalımbay'ın göreve gelişiyle çıkışa geçti. Tecrübeli teknik adam yönetiminde 2'de 2 yapma başarısı gösteren siyah-beyazlı ekipte Rıza Çalımbay, transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

ÇALIMBAY İSPANYOL YILDIZI İSTEDİ

Bu sezonu ilk 3 sırada tamamlamayı amaçlayan Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay, kış transfer sezonunda kadroyu güçlendirmek için düğmeye bastı. Kartal'ın deneyimli teknik adamı İspanyol devi Real Madrid'in eski yıldızına kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş, İspanyol ekibi Real Betis formasını terleten tecrübeli orta saha oyuncusu Isco'yu kadrosuna katmayı amaçlıyor. Yaz transfer döneminde sürpriz bir şekilde Real Betis'e imza atan yıldız futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Real Madrid 5 kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanan 30 yaşındaki yıldızını bedavaya Sevilla'ya gönderdi | Goal.com Türkçe

31 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Betis forması altında 17 maçta görev alırken takımına 3 gol 3 asistlik katkı sundu. Başarılı teknik adamın İspanyol yıldızı kadroda görmek istediği ileri sürüldü.

İspanyol yıldız, 2013 yılında 30 milyon euro bonserviss bedeli karşılığında Malaga'dan Real Madrid'e imza atmıştı. Yıldız futbolcu, Madrid ekibinde gösterdiği performansla hafızalara kazınmıştı. Isco için bugüne dek toplamda 36 milyon eurol bonservis bedeli ödendi.

Futbol hayatı boyunca 504 maçta görev alan yıldız futbolcu, söz konusu karşılaşmalarda 77 gol 73 asiste imza attı.

Kartal'ın devre arasında Isco için hamle yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN