Arabasına benzin, motorin, LPG alanlar dikkat! Büyük kampanya duyuruldu: İl il fiyatlar değişti!

Arabasına benzin, motorin, LPG alanlar dikkat! Büyük kampanya duyuruldu: İl il fiyatlar değişti!

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petroldeki hareketlilik ile birlikte benzin ve motorine peş peşe zam yapılmıştı. Yapılan zamlar sonrası fiyatlar yeniden değişirken gelen son dakika haberi araç sahiplerini sevinçten havaya uçuracak. Benzin, LPG ve motorine dev indirim geldi. İndirimi duyan akaryakıt istasyonlarına akın ediyor. Peki akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? İşte 19 Nisan 2023 Çarşamba günü güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. Geçtiğimiz haftalarda Brent petrolde yaşanan hareketlilik ile birlikte akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlar fiyatlarda değişikliğe neden olurken bir son dakika açıklaması yapıldı. Benzin ve motorine dev indirim geldi! Araç sahipleri bu haberle sevinçten havaya uçacak. Aracına benzin, motorin ve LPG alan sürücülere 60 TL indirim uygulanacak! Peki 19 Nisan 2023 Çarşamba günü benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? İşte il il güncel benzin ve motorin fiyatları...

ARABASINA BENZİN VE MOTORİN ALACAKLAR DİKKAT!

Arabasına benzin, LPG ve motorin alacaklar dikkat. Petrol Ofisi güncel kampanyasını duyurdu. Yapılan duyuruya göre, Petrol Ofisi mobil uygulamasına kaydolarak, yapacağınız yakıt alışverişlerinizde size en uygun kampanyayı seçerek, hediye yakıt tutarınızı kendiniz belirleyebileceğiniz ifade edildi. Kampanya kapsamında puanlarla indirim yapılacak 15, 30, 60 TL indirim yaptırılabileceği belirtildi.

ghhghg-79.jpg

AKARYAKIT FİYATLARINA İNDİRİM GELDİ

Petrol Ofisi yaptığı duyuruda, yapacağınız yakıt alışverişlerinizde size en uygun kampanyayı seçerek, hediye yakıt tutarınızı kendiniz belirleyebileceğinizi belirtti. Tek yapmanız gereken katılmak istediğiniz kampanyayı seçmek ve ardından 24 Nisan 2023 kampanya bitiş tarihine kadar Positive Card üyesi istasyonlarımızdan mobil uygulamaya kaydettiğiniz plaka ya da Positive Card’ınızla kampanya kapsamında yakıt alımlarınızı gerçekleştirmek olduğu ifade edildi.

ghhghg-78.jpg

Kampanya kapsamında yapılacak akaryakıt alışverişlerinde indirim uygulanacak. 200 TL ve üzeri 2. yakıt alımınıza 15TL, 400 TL ve üzeri 2. yakıt alımınıza 30TL, 800 TL ve üzeri 2. yakıt alımınıza 60TL değerinde yakıt hediye edilecek. “Kampanyanızı seçin, 60TL'ye varan puan kazanın” kampanyasından faydalanmak için mobil uygulamaya yakıt alınacak plaka ile kaydolmak ya da kullanılan Positive Card’ı mobil uygulama üzerinden kaydetmek gerektiği ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Petrol Ofisi tarafından müşterilerine özel yapılan akaryakıt kampanyası ile ilgili detaylar şu şekilde paylaşıldı:

Kampanya kapsamında en fazla 60TL kazanabilirsiniz. Kampanyada kazanılan puanlar kampanya şartları gerçekleştiğinde anında yüklenir ve 09.05.2023 tarihine kadar kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından yalnızca yakıt alımlarında geçerlidir.

jhjhj-5.jpg

Aynı gün aynı istasyondaki ilk alım kampanya kapsamında değerlendirilir. Katıldığınız kampanyayı değiştirmek isterseniz 0555 675 55 55 numaraları Müşteri Danışma Hattını arayabilirsiniz. Petrol Ofisi gerekli gördüğünde kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkına sahiptir. Bir müşteri sadece 1 kampanyadan tek bir defa faydalanabilir. İndirimli kartlara ait işlemler kampanya kapsamında değildir. Ayrıca diğer kampanya ve indirimler ile birleştirilemez.

19 NİSAN 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22.41 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.08 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 9.70 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22.46 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.14 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 9.70TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 22.81 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 21.50 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 11.37 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 22.77 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 21.57 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN