Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatlarına büyük indirim geldi: Bugün sona eriyor, o istasyonlara giden karlı çıkacak

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatlarına büyük indirim geldi: Bugün sona eriyor, o istasyonlara giden karlı çıkacak

Brent petroldeki yükselişle birlikte akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam gelmiş ve fiyatlar değişmişti. Gelen zamların ardından vatandaşlar indirimli akaryakıt alabilmek için yapılan indirimleri yakın takibe aldı. Beklenen haber ise geldi, araç sahipleri bu habere çıldıracak. Benzin ve motorine büyük indirim geldi. Deponuzu fullemeden önce bu istasyonlara gidin. Dev kampanya bugün sona erecek elinizi çabuk tutun. İşte 15 Kasım 2022 güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından araç sahipleri indirimli yakıt alabilmek için bankalar tarafından yapılan kampanyaları araştırmaya başladı. Gelen son dakikasına bilgisine göre benzin ve motorinde dev indirim başlatıldı. Deponuzu fullmeden önce o istasyonlara giderek ucuza yakıt alın. Araç sahipleri bu indirimle havalara uçacak. Kampanyanın bitiş tarihi belli oldu, bitmeden yetişin. İşte güncel akaryakıt fiyatları...

AKARYAKIT FİYATLARINDA BÜYÜK İNDİRİM

Brent petrolün varil fiyatından yaşanan dalgalanmayla birlikte akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam gelmiş ve fiyatlar güncellenmişti. Gelen zamların ardından ING Bank müşterilerine özel dev akaryakıt indirimini duyurdu. Yapılan son dakika duyurusunda Bonus üyesi olan müşterilerin Petrol Ofisi istasyonlarından ayrı günlerde 4 defa 250 TL harcamalarında 50 liralık indirim yapılacğı ifade edildi.

kmfdfdfd-86.jpg

KAMPANYAYA KATILAN HERKESE 50 TL HEDİYE EDİLECEK

Yapılan duyuruda araç sahiplerinin indirimli akaryakıt kampanyasından yararlanması için POAS yazarak 2205’e mesaj atması gerektiği vurgulandı. Kampanyanın son tarihi ise bugün. Elinizi çabuk tutun ve indirimli benzin ve motorin kampanyasından yararlanın.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

ING Bank tarafından müşterilerine özel olarak yapılan akaryakıt kampanyasının detayları belli oldu. Resmi internet sitesinden yapılan duyuruda şu ifadeler kullandıldı:

Kampanya 1 Ekim – 15 Kasım 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde, 4 defa 250 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında geçerli olur.

Harcamaların her birinin farklı günlerde yapılması gerekir. Aynı gün içinde yapılan akaryakıt ya da otogaz harcamalarında yalnızca bir harcama kampanyaya dahil olur.

ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahildir. ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir. 50 TL indirim, 22 Kasım 2022 tarihinde kartlara yansıtılır.

kmfdfdfd-87.jpg

Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 50 TL indirim kazanabilir. Kampanyadan faydalanmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS’undan yapılması gerekir. Kampanyaya katılım için harcamadan önce “POAS” yazıp 2205’e SMS göndermek gerekir.

SMS’in, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekir. Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir. Taksitli işlemler, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.

15 KASIM 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Motorin fiyatı: 24,79 TL
  • Benzin fiyatı: 22,68 TL
  • LPG fiyatı: 10,80 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Motorin fiyatı: 24,89 TL
  • Benzin fiyatı: 22,83 TL
  • LPG fiyatı: 10,79 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • Motorin fiyatı: 24,93 TL
  • Benzin fiyatı: 22,84 TL
  • LPG fiyatı: 10,54 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN