Bu evler bedavadan biraz pahalı! 3+1 eve 16.750 TL'si olan sahip olacak: Başvurular açıldı

Bu evler bedavadan biraz pahalı! 3+1 eve 16.750 TL'si olan sahip olacak: Başvurular açıldı

Vakıfbank tarafından sunulan kampanya ile 3+1 daireler sadece 335 Bin TL'ye satın alınabilecek. Başvuruların Vakıfbank üzerinden yapılacağı kampanyada, peşin ödeme yapanlar 16 bin 750 TL indirimden faydalanabilecek. Bu ara kat daireler hemen teslim edilecek ve ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. İşte detaylar...

Bugün Vakıfbank tarafından yayınlanan bir emlak ilanı ile 123 metrekarelik 3+1 odalı 5 ayrı daire satışa sunuldu. Fiyatları oldukça uygun olan bu daireler sadece 335 bin TL’den satılıyor. İlgilenenler, konut kredisi kullanımında da kolaylık sağlanacak. Ayrıca, 16 bin 750 TL parası olanlar hemen dairelerini teslim alabilecekler. Vakıfbank bu uygun fiyatlı daireleri ile konut sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

VAKIFBANK'TAN EMLAK KAMPANYASI

EMLAK

Bugün Vakıfbank tarafından satışa sunulan 123 metrekarelik 3+1 odalı 5 apartman dairesi, 335 bin TL fiyatla oldukça uygun bir fiyata sahiptir. Dairelerin salon, 3 oda, antre, mutfak, hol, wc, banyo ve balkon birimleri bulunmaktadır ve hepsi ara katta yer almaktadır. Konut kredisi kullanımında kolaylık sağlanırken, hesabında 16.750 TL parası olanlar evleri hemen teslim alabilirler. Bu emlak teklif usulü ile satılmaktadır ve ilana minimum 5.000 TL fiyat teklifi vererek 340.000 TL'ye sahip olunabilir. İlgilenenler detayları görmek için resmi internet adresinden linki ziyaret edebilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN