Avrupa Yakası oyuncusu İstanbul'u bırakıp çiftlik aldı! Yeni hayatını gören hayran kalıyor, zeytinden turpa ekmediği yok

Avrupa Yakası oyuncusu İstanbul'u bırakıp çiftlik aldı! Yeni hayatını gören hayran kalıyor, zeytinden turpa ekmediği yok

Avrupa Yakası'nın sevilen oyuncusu İstanbul' u terk edip çiftlik aldı. Yeni hayatına uyum sağlayan o oyuncu zeytinden turpa ekmediği kalmadı. Üstelik yeni hayatını gören hayran kalıyor

Bir zamanların reyting rekortmeni dizisi Avrupa Yakası' nda Şehsuvar Kementoğlu karakterine hayat veren Bülent Polat, oyunculuğa ara vererek çiftlik kurdu. Ailesiyle Çanakkale'ye taşınarak bir arsa satın alan Polat, çiftlik kurdu.

basliksiz-3.jpg

AVRUPA YAKASI OYUNCUSU İSTANBUL'U BIRAKIP ÇİFTLİK ALDI! YENİ HAYATINI GÖREN HAYRAN KALIYOR, ZEYTİNDEN TURPA EKMEDİĞİ YOK

Avrupa Yakası dizisiyle adını duyuran Bülent Polat, daha sonra Bir Zamanlar Çukurova ve Ateş Kuşları dizisindeki performansları ile de seyircinin beğenisi kazan. Nitekim sevilen oyuncu hayatında radikal bir karar alarak setlere ara verdi. Eşi ve iki çocuğuyla beraber Çanakkale' ye taşındı.

ekran-goruntusu-2023-07-06-160216.webp

Organik tarımla ilgilenmeye başlayan Bülent Polat, eşiyle birlikte yıllar önce aldıkları tarlayı çiftliğe çevirdi. Satın aldığı arsada gece gündüz çalışarak kendi çiftliğini kuran oyuncu, meyve ve sebze yetiştirmeye başladı. Oyuncunun çiftliğinden kareleri de sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

6597f426ae364f0af1955cec.webp

''DUYGU İLE BÜLENT POLAT'IN ÇİFTLİĞİ OLACAK"

Bülent Polat, "Burası Karderesi. Burayı 1,5 yıl önce aldık. Tarladan çiftliğe dönüşecek burası. Her bir metrekaresinde, her bir dönümünde alın terim var. Kendi ellerimle ördüm burayı. Burada kuzular olacak... Tavşanlar olacak... Ekilecek, biçilecek... Duygu ile Bülent Polat'ın çiftliği olacak."

whatsapp-image-2024-01-06-at-13-42-54-kopya.jpg

Mahsüllerini tek tek toplayan sevilen oyuncu Bülent Polat paylaşımında, ''Turp, pazı, ıspanak, dereotu, roka... Kışlıklardan soframıza yetişenler olmuştu. Toprağımızın ilk ürünleri'' cümlelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN