Beyninizi kandıracak optik illüzyon: İnsanların sadece %5'i 13 saniye içinde 7 kalbin tamamını bulabilir! Yapabilir misin?

Beyninizi kandıracak optik illüzyon: İnsanların sadece %5'i 13 saniye içinde 7 kalbin tamamını bulabilir! Yapabilir misin?

Optik İllüzyon: Yalnızca iyi gözlem becerilerine sahip kişiler yedi kalbi 13 saniyede tespit edebilir. Onlardan biri misin? Bu optik illüzyon mücadelesini şimdi deneyerek gözlem becerilerinizi test edin!

Optik illüzyonlar, zeka seviyenizi test etmenin harika bir yoludur. Arkadaşlarınız ve aileniz arasında gözlem becerilerinizi sergilemek için harika bir yoldur ve gençler ve yetişkinler için harika bir eğlence kaynağıdır.

Gerçek, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi birçok optik yanılsama türü vardır. Hepsi arasındaki benzerlik, aklınızı aldatmalarıdır. Düzenli uygulama ile, optik illüzyonları çözme yeteneğine kolayca hakim olabilirsiniz.

Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olsa da, zekayı test etmenin tek yolu değildir. Gerçek IQ seviyenizi gerçekten anlamanız gerekiyorsa, profesyonel olarak tasarlanmış IQ testlerine girmeniz önerilir.

Şimdi bu optik illüzyon meydan okuma testi ile gözlemsel beceri seviyenizi test edin.

1-007.jpg

BU OPTİK İLLÜZYONDA 13 SANİYEDE YEDİ KALP BULUN

Yukarıdaki görüntü, sürrealist resimleriyle tanınan Amerikalı sanatçı Jim Warren'ın güzel bir tablosudur. Bu görüntü, resmin çeşitli alanlarına dağılmış olan yedi kalbi tespit etmeniz için sizi zorluyor.

Meydan okumayı başarıyla tamamlamak için 13 saniyeniz olacak. Zamanınız şimdi başlıyor. Bu optik illüzyon testi, gözlem becerileriniz ve algı seviyeniz için bir test olacaktır. Acele edin, zaman daralıyor. Şimdiye kadar kaç tane kalp gördün?

7 KALBİ BULDUN MU?

Resme dikkatlice bakarsanız, birkaç saniye içinde bir veya iki kalbi görebilirsiniz. Diğerlerinin bulunması için biraz arama yapılması gerekecek.

İyi gözlem becerisine sahip kişiler, zaman sınırı içinde tüm kalpleri tespit edebileceklerdir. Kaç tane gördün? Süre doldu.

OPTİK İLLÜZYON TESTİ CEVABI

7 kalbin hepsini tespit edebilenleri tebrik ederiz. Mükemmel gözlem yeteneğin var. Hala arayanların daha fazla aramasına gerek yok. Çözümü aşağıda sunduk.

Yedi kalbin tümü aşağıdaki resimde vurgulanmıştır.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN