Bu optik illüzyon resminde 11 saniye içinde 3 gizli kaplanı bulabilirsen zehir gibi beynin var!

Bu optik illüzyon resminde 11 saniye içinde 3 gizli kaplanı bulabilirsen zehir gibi beynin var!

Optik illüzyon size, olmayan veya var olan şeyleri görme hissi verebilir, ancak onları anlamak için gözlem becerilerinizi kullanmanız gerekir. Optik illüzyonlar, bir resimdeki şeyleri bulmak için beyninizin ve gözleminizin keskinliğini test etmenin harika bir yoludur. Bu resimde olduğu gibi, bazı kaplanların görünür olduğu açıktır, ancak zorluk, çıplak gözle görülmeyenleri bulmaktır.

Bu resimde kaplanlar bir ormanda, biri zıplarken, diğeri gezintiye çıkmış gibi görünüyor. Bu çoğu insan için pek bir şey ifade etmeyebilir, ama bu optik illüzyon resminde görünen iki kaplan dışında 11 saniye içinde daha fazla kaplan görmeniz gerekiyor.

Yani, optik illüzyon bulmacalarını çözmekten hoşlanıyorsanız, doğru yere geldiniz. Resimdeki gizli kaplanları bulmaya çalışın, gözlem becerilerinizi ve zekanızı test edin.

kapak.jpg

RESİMDE GİZLİ KAPLANLARI BULABİLİR MİSİN?

Sosyal medya, çeşitli türlerde optik illüzyonlarla doludur. Optik illüzyon resimleri viral oluyorlar çünkü gözlerimizi kandırıyorlar ve orada olmayan şeyleri görmemizi sağlamak için beynimize meydan okuyorlar.

Optik bir yanılsama, görsel sistemin neden olduğu ve tartışmasız gerçeklikten farklı görünen görsel bir algı ile karakterize edilen bir yanılsamadır. Pembe gibi görünen mavi bir ayakkabıdan kırmızı olmayan çileklere veya su altında oynayan bir çocuğa kadar, optik illüzyonlar çok eğlenceli ve zorlu olabileceğinden ve aynı zamanda insanların bu stresli zamanlarda stres atmalarına yardımcı olabileceğinden her zaman insanların ilgisini çekmiştir.

Aynı zamanda, gözlerinizi açıp kelimelerin ötesine bakmayı seçerseniz, optik illüzyonlar kafanızdaki bir olasılıklar dünyasının kilidini açabilir.

11 SANİYE İÇİNDE KAÇ TANE KAPLAN BULABİLİRSİN?

Örneğin, bu optik illüzyon resminde, ormanın ortasında bir kaplan ailesi görülüyor ve kişiye, resimde dikkatlice ve akıllıca gizlenmiş olan daha fazla kaplan bulma mücadelesi verildi. Resimde kesinlikle diğer okuyucuların ilgisini çeken 3 gizli kaplan daha bulduğu söyleniyor.
Peki, gözlem gücünüzü test etmek ister misiniz? O zaman bu optik illüzyon testini hemen yapın.

GÖZLEM BECERİLERİNİZİ ALGI SEVİYENİZİ GELİŞTİRİR

Temel olarak, bir optik illüzyon, gözlem becerilerinizi geliştirirken algı seviyenizi anlamanıza yardımcı olur. Optik illüzyonları çözmenin bir kişiye adrenalin patlaması yaşatabileceğini söylemek çok da yanlış olmayacaktır.

Optik illüzyonlar tipik olarak, gizli bir hayvan veya nesne bulmanızın istendiği resimler şeklini alır. Bazı durumlarda, bir nesne gibi görünen şey aslında tamamen farklıdır.

Yanılsamalar çok çeşitlidir, sınıflandırmaları zordur çünkü altta yatan neden genellikle net değildir. Bununla birlikte, iyi bir optik illüzyon, gözlerinizi ovuşturmanıza, başınızı kaşımanıza ve saatlerce şaşkına dönmenize neden olan görsel bir gizem gibidir.

1-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN