Camlarınız bu yöntemle ayna gibi olacak! Saatlerce uğraşmaya gerek yok: Bayramdan sonra hemen deneyin!

Camlarınız bu yöntemle ayna gibi olacak! Saatlerce uğraşmaya gerek yok: Bayramdan sonra hemen deneyin!

Cam temizliği için kullanılabilecek birçok yöntem bulunmaktadır. Kirli ve lekeli camları ayna gibi parlatacak pratik yöntemlerin detayları haberimizde...

Pencere temizliği, birçok insanın zorlandığı ve zaman harcadığı bir temizlik görevi olsa da, doğru yöntemlerle camların parlamasını ve tertemiz bir görünüme kavuşmasını sağlamak oldukça kolaydır. Cam temizliği için uygulanması gereken bazı önemli yöntemler bulunmaktadır ve bu yöntemleri ihmal etmeden cam temizliğinizi gerçekleştirmeniz önemlidir.

İŞTE AYNA GİBİ CAMLAR İÇİN TEMİZLİK YÖNTEMİ

cam

Camların parlamasını sağlayan yöntemlerden biri sirke ve deterjan karışımını kullanmaktır. Cam temizliğinde iz kalma sorunu yaşayan pek çok kişi için beyaz sirke ile cam silme yöntemi oldukça etkili bir çözümdür.

1 litre suya 3 yemek kaşığı sirke ve 1 yemek kaşığı bulaşık deterjanı ekleyerek karışımı hazırlayın. Karışımı iyice karıştırın.

Mikrofiber bir bez kullanarak cam yüzeyini bu karışımla nazikçe silin. Sirke ve deterjanın temizleme gücü sayesinde, camlardaki lekeler ve kirler kolayca çözülerek temizlenecektir.

Temizleme işlemi bittiğinde, bir mikrofiber bezle cam yüzeyini durulayın. Böylece camlarınız parlak ve lekesiz bir görünüm kazanacaktır.

Bu yöntemle camlarınızın parlaklığını korurken, aynı zamanda iz ya da leke bırakmadan temizlenmesini sağlamış olacaksınız.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN