Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1 3+1 daire satışları başladı!

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1 3+1 daire satışları başladı!

Artan ev fiyatları vatandaşın üzerinde baskı yaratırken, Vakıfbank ev sahibi olmak isteyen vatandaşa uygun fiyata satılık ev alma fırsatı sundu. İşte detaylar...

Türkiye'nin en büyük bankalarından Vakıfbank'ta vatandaşlar kiranın altında faizle ev almak için düğmeye bastı. Gayrimenkullerini piyasaya süren Vakıfbank, konut kredisi yardımı yapacağını da açıkladı. Detaylar haberimizde...

banka

VAKIFBANK 81 İL GENELİNDEKİ TÜM KONUTLARI 110 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIĞA ÇIKARDI

Vakıfbank, ev sahibi olmak isteyenler için onlarca farklı konut seçeneği sundu. 81 şehirdeki tüm konutların satışını gerçekleştiren Vakıfbank, 2+1 ve 3+1 dairelerin 110 bin TL'den alınabileceğini açıkladı.

Vakıfbank, 81 ildeki konutlarının tamamını satışa çıkardı. 2+1, 3+1 ve 4+1 oda seçenekleriyle onlarca daire seçeneği sunan Vakıfbank, fiyatların 110 bin TL'den başladığını ve her bütçeye uygun konut bulunduğunu söylüyor.

İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Manisa, Mardin, Batman, Samsung ve Konya başta olmak üzere diğer tüm illerde piyasa fiyatlarının çok altında konut imkânı sunan Vakıfbank, başvuruları açtığını bildirdi.

Vakıf bankası, satışa çıkarılan evlerin tüm detaylarını ve fotoğraflarını yayınlayarak, evlerin ihale usulüyle satılacağını ve alıcılara 2 bin 500 ila 7 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla ikmal yapılacağını bildirdi. Bu şekilde son teklif verenlerin aşağıdaki konutlara sahip olacağını duyurdu.

Vakıfbank 125 M2 3+1 Bahçeli Ev'in şu anki fiyatı 110.000 TL. 167 m2'lik doğalgaz bağlantılı daireyi 800 bin TL'ye satmayı teklif etti. Ayrıca 400 TL, 450 bin TL ve 1 milyon TL'ye yakın lüks daire satışına başladı.

Peki, hangi şehirler de evlerin maliyeti nedir? Satılık olan bu evlerin genel yapısal özellikleri nelerdir, işte detaylar...

NOT: Aşağıda Vakıfbank'ın internet sitesinde yayınladığı emlak ilanı yer almaktadır. Aşağıda gösterilen bu ilanlar hakkında daha fazla ayrıntı görmek veya hemen teklif vermek için, göz atmak üzere ilanların altındaki bağlantıları kopyalayıp yapıştırın ve aratın.

banka

banka

banka

banka

banka

banka

banka

banka

banka

banka

banka

banka

banka

https://vakifbank.intengo.com/gm-index.intengo?activeTab=allItems&cid=405031

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN